Diamond Advanture 2

map güzelmi

• süper

Kullanılan: 15 57.7%
  • güzel

Kullanılan: 2 7.7%
  • güzel ama kısa

Kullanılan: 5 19.2%
  • eh işte

Kullanılan: 3 11.5%
  • berbat

Kullanılan: 1 3.8%
  • iğrenç

Kullanılan: 8 30.8%

• Kullanılan toplam oy
    26

qisliq34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu arada söylemeyi unuttm bu map bi acayip dostum :) seviliyosun :D aslnda beraber map yapmayı çok istrdm seninle :)

ozaman57

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hile deil ki okadar diamond koymusun bende craft ettim okadar envanterimi kapladı :D

Ahmet Güler

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım mapin çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim fakat bişi sölücem hani kaç elmas bulduğunu yaz demişin ya 57 tane buldum bol keseden vermişsin biraz daha az koysaydın her tarafa daha iyi olacaktı bazı sandığın içinden 6 tane falan çıkıor yabancıların yaptığı maplerde altın veya elmas kullanılıor fakat daha az oluor ve oyunun tadı çıkıor

LightingDead

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım mapin çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim fakat bişi sölücem hani kaç elmas bulduğunu yaz demişin ya 57 tane buldum bol keseden vermişsin biraz daha az koysaydın her tarafa daha iyi olacaktı bazı sandığın içinden 6 tane falan çıkıor yabancıların yaptığı maplerde altın veya elmas kullanılıor fakat daha az oluor ve oyunun tadı çıkıor
sen diamond bloğu craft ediyorsan yada puan olarak sayıyorsan çok olur tabi :)

Ahmet Güler

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hyr gerçekten onları craftt etmedim abi puan olarakda saymıorum ama sandıklarda çok diamond buldum ya yemin ederim bak istersen kontrol et