Hobilerimi falan yazdım Skype'den ekleyecek olan var mı ?

ismaily.akyag

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 13 yaşındayım ama olgunum yani cıvık cıvık konuşmam. Minecraft'tı çok seviyorum her gün en az 1 saat oynuyorum. Photoshop ile uğraşıyorum. Youtube kanalı açacam ama yardım edecek kişi bulamadım bu yüzden erteledim kanal minecraft ile ilgili olacak...
Skype adım : ismaily.akyag

ismaily.akyag

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Valla ben minecraft paylaşırım başka da paylaşırım ama adları aklımda deil şu an tabletten girdim ama edit`le eklerim oyunları.
Bu arada senle arkadaş olursak MC`de multiplayer oynarız...
Ben sadece oyunlarda deil gerçek hayatta da arkadaş olurum... Yani sana telefonumu falan veririm... :)
Kabul edersen ekle... :)

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Valla ben minecraft paylaşırım başka da paylaşırım ama adları aklımda deil şu an tabletten girdim ama edit`le eklerim oyunları.
Bu arada senle arkadaş olursak MC`de multiplayer oynarız...
Ben sadece oyunlarda deil gerçek hayatta da arkadaş olurum... Yani sana telefonumu falan veririm... :)
Kabul edersen ekle... :)
Herkesin çektiği videolardan çekersek çok tutmaz zaten. (ilk gün ne yapılır, skyblock vs.) Daha değişik videolar yapmamız lazım. Harita indirip atabiliriz yada modlu videolar çekebiliriz. Tabletin de varmış. İstersen Minecraft PE'de çekebiliriz birlikte multiplayerda.

Oxuruk

Hexakosioihexekontahexaphobie
En iyi cevaplar
0
bu arkadaş bana çok samimi geldi.Özellikle yaşına göre kullandığı gramer bile etkiledi diyebilirim :) ekledim skyptan her türlü youtube desteğine de hazırım dostum.Ben dahil coğu Türk minecraftcıların gerçekten yardımlara ve desteğe ihtiyacı olabiliyor.iyi forumlar iyi oyunlar.

ismaily.akyag

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bu arkadaş bana çok samimi geldi.Özellikle yaşına göre kullandığı gramer bile etkiledi diyebilirim :) ekledim skyptan her türlü youtube desteğine de hazırım dostum.Ben dahil coğu Türk minecraftcıların gerçekten yardımlara ve desteğe ihtiyacı olabiliyor.iyi forumlar iyi oyunlar.
Beni Eklemenizden büyük mutluluk duyarım... :)