LoL minecraft gibi oyun oynayan kızlar

IIwqLLKqHnII

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gencler simdi bu konu hakkında 15 16 yaş üstü arkadaslarimizi bu baslik altinda toplamak istiyorum gencler simdi bütür oyun oynayan kızlardan uzak durmaniz tavsiye ederim benim sevgilim merak etmis kafa patlamis ne yapiyor bizim oğlan bu oyunda demiş ögrenmis oyunu telefondan aradi beni bana gel hamaciden oynayalim dediginde bi an ürperti geldi sonra yavasca telefonu masaya koyup bi bardak su içtim benim gibi basiniza butür bi olay geldiyse paylasin konusalim biraz beyin firtinasi yapalim bu konu hakkında

Not : arkadaslarla konusurken duymus lol'ü sordu öyle bi oyun yok dedim :surprise:

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İyi yapmışsın kardeş en iyisi valla :D

Bi zamanlar eski bi kız arkadaşım aynı şekilde metin2 oynamak istemişti oynadığım halde yok ben oynamıyorum dedim :D

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben oynardım değişik olurdu .
"Aşkım ya zombi beni öldürdü" :)

IIwqLLKqHnII

Marangoz
En iyi cevaplar
0
türkte oynamiyorum ben turnuvalara katıldıgım icin hesabım euw 2.lik kupamvar ayıptır söylemesi :D

IIwqLLKqHnII

Marangoz
En iyi cevaplar
0
oto geçirdi ama 1 ay içinde geri gecme hakkın vardi bu yüzden bi olay geçti başımdan yani fena türkiye sunuculari acildiginda bizim takim turnuva haftasindaydik bizden 3 kişinin karakteri türkiye sunucularina geçti filan cok karmasik olaylar oldu 1 hafta ertelendi sonra euw adami deiliz die iptal oldu filan cok kötüydü bizi orada diskalifiye ettiler adamdan saymadilar anlicagin :D

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
oto geçirdi ama 1 ay içinde geri gecme hakkın vardi bu yüzden bi olay geçti başımdan yani fena türkiye sunuculari acildiginda bizim takim turnuva haftasindaydik bizden 3 kişinin karakteri türkiye sunucularina geçti filan cok karmasik olaylar oldu 1 hafta ertelendi sonra euw adami deiliz die iptal oldu filan cok kötüydü bizi orada diskalifiye ettiler adamdan saymadilar anlicagin :D
Vay halinize bende 1 ay içinde internet yoktu aklimada gelmedi geçemedim tekrar West'e :(

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Sadece erkekler oyun oynayabiliyormuş diye bir kaide mi var?