öyle bir amacımız yok büyüklerimize selam söyledik,eğlence için açılmış bir kanalYa abi gerçekten arık sıkılmadınızmı Youtube'u bi kanal çöplüğüne çevirmekten ya. Kendinizi bir Videoyun bir AgunZagun veya bir LeHamam yerine koyulacağınızı mı zannettiniz? Nedir? Şimdi ben bunu dedikten sonra diyeceksiniz ki ''İnsanlar böyle videoları izliyor.'' fakat bilmiyorsunuz ki Youtube'da sizin kanalınız gibi izlenmeyen en fazla 30 tane takipçisi olan 1000 lerce kanal var.
Ya abi gerçekten arık sıkılmadınızmı Youtube'u bi kanal çöplüğüne çevirmekten ya. Kendinizi bir Videoyun bir AgunZagun veya bir LeHamam yerine koyulacağınızı mı zannettiniz? Nedir? Şimdi ben bunu dedikten sonra diyeceksiniz ki ''İnsanlar böyle videoları izliyor.'' fakat bilmiyorsunuz ki Youtube'da sizin kanalınız gibi izlenmeyen en fazla 30 tane takipçisi olan 1000 lerce kanal var.
Eğlencenin asıl amacı zaten arkadaşlarınla oynamaktır. Şimdi sen arkadaşlarınla video çekerken bir ciddiyete bineceksin ve bunun sonucunda eğlence işi kaçacak. En iyisi eğlence için arkadaşlarınla oynamadır.öyle bir amacımız yok büyüklerimize selam söyledik,eğlence için açılmış bir kanal![]()
Ki o zamanlar Youtube'da bebelerin kanal açması moda sayılmıyordu. Adam işini ciddiye alarak yapıyor. Ki bu yüzdende şu an on binlerce takipçisi var.Eğer AgunZagun Gaming ilk kurulduğunda da senin gibi düşünenlere inansaydı senin izleyecek bir AgunZagun gaming'in olmazdı.
yo bizim eğlencemizi youtube dakilerle paylaşıyoruzEğlencenin asıl amacı zaten arkadaşlarınla oynamaktır. Şimdi sen arkadaşlarınla video çekerken bir ciddiyete bineceksin ve bunun sonucunda eğlence işi kaçacak. En iyisi eğlence için arkadaşlarınla oynamadır.
Zaten Youtube'da izlenip eğlendiğimiz çok çok çok çok çok ama çok fazla yer var. Ki bunlar zaten olgun kişiler ve bu işi hem taşak geçerek hemde ciddiye alarak yapıyorlar. Şimdi sizin kalkıp ''Bende yapıyım'' demeniz o insanlara saygısızlık olur.yo bizim eğlencemizi youtube dakilerle paylaşıyoruz
Yazdıklarını gerçekten 3-4 kere okudum. Ve benden bu konuda ''olgunluk'' beklemen gerçekten hoş. Fakat bir profiline bakayım dedim ve ''İyiyim işte napam,Oktaymısın nesin sen,Laflarına dikkat et ! İnsanların Hayallerini kırmaya hakkın yok,Anladınmı ?
Eğer youtube bir kanal çöplüğüne dönüştüyse bu seni ilgilendirmez,youtube'nin sorunu !
Eğer birisi bir kanal açıyorsa abone sorunu senin değil,Kanalı açanların sorunu !
Eğer O dediğin çok çok fazla olan şeylerle kalsaydı dünya,Yeni fikirlere açık olamazdık ve hiç gelişeezdik,Yaşını tahmin edebiliyorum ve sadece senden olgunluk bekliyorum,Konuştuğun şeyi düşün ! Ne anlama geldiğini düşün ! ve Son Olarak sonucunu düşün !
Anladınmı Oktay Özlü ?
Son olarak bu cevaba yaza bileceğin 2 seçeneğin var :
- Ya küfür edersin o bebe dediğin çocuklardan daha düşersin !
-Ya da saçma şeyler söyleyeyip sıyırsın...
Fakat aklına gelmez susup en iyi cevabı verebileceğin !
Bu yüzden yazdıklarını tekrar oku ve düşün !
Rica ediyorum...
Cidden Diyorum,bu hesabımı açtığımdan beri çok şey yaşadım ve renkli bir insanımdır fakat senin gibi görüşteki insanları bilgilendirmek zorunluluğum gibi hissediyorum,Beni insanlar nadiren ciddi görür,ciddiyetle alakam yok ama iş şuanki konu veya benzeri olursa kendimi aşıyorum...Yazdıklarını gerçekten 3-4 kere okudum. Ve benden bu konuda ''olgunluk'' beklemen gerçekten hoş. Fakat bir profiline bakayım dedim ve ''İyiyim işte napam,saol merak ettiğin için...'' cümlesinden sonra bu sözünüde birkaç kez düşündüm. ''-Normaldir'' dedim. Sonra ''Yeni fikirlere açık olamazdık ve gelişemezdik'' cümleni düşündüm birkaç kere. Gelişmek dediğin şey yeni şeyler yapmaktır. Bir sonuç olmayacağını bile bile yapmak değil. Ve eğer ben bu senden sıyrılmak için atıyorsam bu yorumu bil ki sen önceden bu işlerle uğraştığın ve karşına benim gibi biri çıktığı için yaptın bu yorumları. Ve yanı sıra benden olgunluk bekleyip ''Youtube'' kelimesini dümdüz okumanda yukarıdakı tespitlerimden sonra şaşırtmadı beni.
Not: Bunun sonucunun ne olacağı hakkında çok bilgim var. Ve yanı sıra şaka yapmıyorum gerçekten çok naziksin.
Keşfetmek.. Herkesin bildiği yaptığı eline hiçbirşey geçmediği birşeyi keşfetmek ha? Bu ''sencede'' biraz saçma olmazmı? Ve bu heabı açtığından beridir çok olay yaşamışsın. Bu yıl açıp 2-3 ayda 49 mesaj. Evet birçok olay yaşamışsın. Fakat önemli olan b olaylardan belirli dersler edinmek. Ki bu dersi verenin kim olduğu önemli değildir. Dediğin gibi dünyanın en aptal insanıda bir şey keşfedebilir. Fakat bu kişiden öncede daha yapan birçok kişi vardı. Sırf bu yüzden Youtube kirlendi. Hatta bi ara bu tür kanalları kapatma kararı bile verdiler. Hani çok izlenen videolar izlendikten 10 dk sonra izlenme sayısı 30 dk lığına 301 de kalır ya. Sırf bu tür açılmış izlenmemiş sonrada video koymayan kanallar yüzünden. Youtube eğer o izlenmeyi normal haline getirmek için uğraşsa çökecek. Bu da bu tür ''Youtube kanalları'' için kötü olurdu galiba.Cidden Diyorum,bu hesabımı açtığımdan beri çok şey yaşadım ve renkli bir insanımdır fakat senin gibi görüşteki insanları bilgilendirmek zorunluluğum gibi hissediyorum,Beni insanlar nadiren ciddi görür,ciddiyetle alakam yok ama iş şuanki konu veya benzeri olursa kendimi aşıyorum...
Bir cümlende demişsinki,"gelişmek dediğin şey yeni şeyler yapmaktır"peki sadece yapmakmı ? ya keşfetmek ? Eminim keşfetmekle neyi kastettiğimi anlamışsındır.Dünyanın en aptal insanı bile bir şey keşfedebilir yanlışlıkla ve ya bilerek !
Youtube kelimesini yutub diye yazmak cahillik,aptallıksa evet ben aptalım ama ne dediğimi bilen bir aptal...
Ve bana nazik demenin tek nedeni sona yazdığım "Rica ediyorum..." kelimesidir,Bunu düşünerek yazdım işte o kelmeyi,düşünmek dediğim şey bu,ben eğer o son kelimeyi yazmasaydım zaten o en baştaki oktay'mısın nesin kelimesinde eminimki baştan kötü anlaşıcaktık,Sanırım şimdilik bu kadar yeter,Cevabını bekliyorum...
İkimizinde öğreneceği çok şey var daha...