'You are not permitted to build'Hatası alıyorum?!?

c0z3ap0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi ''You are not permitted to build'' diyor anlamıyorum, yardımcı olur musunuz? Oplar block kırabiliyor ama normal playerler kıramıyor, herkese opluk verirsemde kargasa cıkar :)
ddsaaas.png

Schwarzgert

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İnşa etmeye iznin yok diyor. Büyük ihtimalle bölge worldguarda alınmış. Ondan kaynaklanıyor.

DevPlus

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi ''You are not permitted to build'' diyor anlamıyorum, yardımcı olur musunuz? Oplar block kırabiliyor ama normal playerler kıramıyor, herkese opluk verirsemde kargasa cıkar :) Ekli dosyayı görüntüle 917
İlk ihtimal WorldGuard ikinci ihtimal Permission sana yetki verilmemiş Guest olarak girmiş olabilirsin kayıt olman lazım sunucuya

DevPlus

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle permission şimdi okudum tamamını yazının permissions.build : true yapman lazım

DevPlus

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hangi permission pluginini kullanıyorsan onda vardır config.yml şeklinde hangi permission pluginini kullanıdğını söyle

DevPlus

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Group Manager 'ın config.yml'sine bak orada permissions.build e benzer bir şey olması lazım yapamazsan özel mesaj at teamviewer

c0z3ap0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Onu bende biliyorum yapiyorum ama olmuyor, bana duzgun hatasis bi plugin verir misin? Aslında o plugine ihtiyacım yok serverde arkadaslar arasında oynuyoruz ama opluk ermem gerekiyo :(

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
groupmanagerin dosyasından worlds e ordan world e ordan groups a gir orda build diye yazacak orayı true yap