Zencimusa'nın Bütün Çalışmaları

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yorum Yapmak İstemiyorum ama neden başlıkları ingilizce :D
Evrensel olması açısından. Yalnızca Türkler izlemiyor videolarımı. Mesela aynı makinenin anlatıldığı İtalyanca ve İngilizce başlıklı iki video olsa İngilizce'yi seçerdim. İnsan tanıdık şeye yöneliyor. Ben de başlıkları dünya dili İngilizce'ye göre yazıyorum.

Arkadaş Hypixel dedi de bence map yapmalısın :D
Map yaparım yapmasına ama RAM dayanır mı bilinmez :(

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evrensel olması açısından. Yalnızca Türkler izlemiyor videolarımı. Mesela aynı makinenin anlatıldığı İtalyanca ve İngilizce başlıklı iki video olsa İngilizce'yi seçerdim. İnsan tanıdık şeye yöneliyor. Ben de başlıkları dünya dili İngilizce'ye göre yazıyorum.

Map yaparım yapmasına ama RAM dayanır mı bilinmez :(
dayanır dayanır sen yap :)

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tutorial olanlar anlatıyor zaten de çok az var. Ama yakında nasıl hesap makinesi yapıldığını anlatan bomba gibi bir video dizisi çekmeyi planlıyorum.

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mineraft tic tac toe nin mapini atar misin :D emek hırsızlığı değil svem yok zaten

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
mineraft tic tac toe nin mapini atar misin :D emek hırsızlığı değil svem yok zaten
Ben de paylaşmayı sürekli düşünüyorum. Fakat dün denyonun biri ne yorum yapmış MS paint videoma:
"Hehe sen yaptın bunu bende aynştayn bilionmu salak yha adamların emeğini alıp videonun başına trailer intro koydu diye seninmi olcak mal kendi sesini kaydederek koy bari salak bu cocuk" işte bunun gibi IQ seviyesi ayakkabı numarasından düşük insanlar olduğu sürece veya çok fazla ünlü olana kadar paylaşamayacam malesef :(