modlu server kurma kurmayı bilen varsa baksın

UgurKygsz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar hemen team viewerdan bağlanıp kurabilicek varsa gelsin lütfen ben kuruyorum hata alıyorum

gazxcv123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BENİM İÇİN FARKETMEZ 100% GELİRİM NE ZAMANDIR MODLU SERVER ARIYORDUM BİDE BFCHİCKENGAMERSİN OLURSA KESİN :D

DeathFire34

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkdasm bak minecraft forge update 1.4.7içn son sürümünü indiriyosun ve serverini açıyosun minecraft_server.zip açıp forge update i içine atıp serveri çalıştır sonra for help type help or yazısı geldiginde kapat ondan sonra mods klasöru oluştur serveri açtıgın dosyanın içnde sonrada modu normal minecrafta nasıl kuruyosan ole kur olr tabi hepsi deil bazı modlar çalışıyo

UgurKygsz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkdasm bak minecraft forge update 1.4.7içn son sürümünü indiriyosun ve serverini açıyosun minecraft_server.zip açıp forge update i içine atıp serveri çalıştır sonra for help type help or yazısı geldiginde kapat ondan sonra mods klasöru oluştur serveri açtıgın dosyanın içnde sonrada modu normal minecrafta nasıl kuruyosan ole kur olr tabi hepsi deil bazı modlar çalışıyo
ya anlıyosan yapabilirmisin ben kurduğumda error veriyor

boniobn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bu verdigimi izleyin farklı yöntemle minecraft modlu server kuruluyo her mod calisiyo digeride yükliycek