Minecraft cant resolve hostname hatası acilll!!!

rheatic

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba. biz arkadaşımla hamachi serverda oynakatan sıkıldık ve bukkit server kurmayan karar verdik. yalnız videolarda anlatılan herşeyi yapmamıza ve port açmamıza rağmen arkadaşım servera girmeye çalıştıgında cant resolve hostname hatası alıyor.sadece serverin kuruldugu bilgisayardan oyuna girileniliyor. lütfen yardım edin. her yolu denedim. kafayı yicem. :(

kullandığım kod
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar
PAUSE

modem markası airties RT-206v4

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
port ile bukkit kurduysaniz no-ip gibi bir host a ihtiyaç duyarsiniz yanliz hamachiyi bukkit içinde kullanabilirsiniz size önerim hamachidir belli kisilerle oynayacaksaniz tabi

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
server ip ye hamachi ipini yazma yanlis olabilir
cant resolve hostname = böyle bir ip yok
bukkite hamachi ipsini yazmakta hiçbi sorun cikarmiyor kendimde denedim bunu yapanlarida gördüm arkadasin sorunu host almamis olmasi bir örnek yazdim zaten no-ip sitesi gibi

rheatic

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya olmadı kaptan123 ben yeni host aldım svye ama olmadı bide server dosyasındaki server ip yerine hangi ipyi yazacam hamachidekinimi yoksa ipconfigdeki ıpv4 mü ? ve port açarken istemci ipsi yerine ne yazacam ıpv4 mü hamachideki ip mi ?

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ipconfigtekini yazacaksin server.propertese ve port açarkende istemci kismini bos birakacaksin sen modemin modelini yaz ve port açma diye arat cikacaktir

rheatic

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hala olmuyor kaptan sorun ne olabilir sence başka kullandığım kod mu yanlış? yanlış bukkitmi indiriyorum kullandığım bukkit bukkit.org.

Zubstırat

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak server portun dogru oldugundan emin ol Server ipsinede hamachiyse serverin hiçbir şey yazmana gerek yok boş bırak oda olmadı Serverin adını degistir mesela normalde A minecraft server yazar degistir bunu

rheatic

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sonunda oldu arkadaşlar.tekrar tekrar tekrar denedim farklı kod kullandım oldu çok teşekkürler yardımlarınız için. :)