Ortaçağ tipi Kale

Puan verin...

• Kullanılan toplam oy
    6

afacan1881

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bu sefer Değişik bir şey denedim Umarım beğenirsiniz
2013-03-10_13.25.19.png
Bu başlangıç.
2013-03-12_14.34.06.png
Bu da son hali :) İçinde kale,ev ve meyhane var . 2013-03-12_14.33.13.png Kulenin İçi 2013-03-12_14.34.52.png Kalenin İçi 2013-03-12_14.35.09.png Evler

afacan1881

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
teşekkür ederim ama sade olduğunu düşünmüyorum koyabildiğim tüm blokları kullandım :)

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sen farkedemeye bilirsin sonuçta kim kendi yaptığı bir şeyi kotü görürki :D benim düşüncem renksiz olmuş

afacan1881

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşım iyi demiyorum kullanabildiğim tüm renkli blokları kullandım diyorum ya :) ortaçağ diyorum pembe yünmü kullanayim?

Frozenhero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen farkedemeye bilirsin sonuçta kim kendi yaptığı bir şeyi kotü görürki :D benim düşüncem renksiz olmuş
Kardeşim öncelikler bu yazıyı yazmaktaki amacım seni aşaılamak değil. Iyi bir builder bir yapıda fazla çeşit blok kullanmaz, uyumlu bloklar kullanır. Ha çeşitten kastım taş tuğla merdivenle taş tuğla değil. Bunlar renk, vs. biçiminden benzer olduğu için sırıtmaz. Ama cidden, sen sanırım yapılarda elmas blok, demir blok, ne bileyim onun yanına tahta falan koyuyorsun ha?

afacan1881

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kalenin üstünde elmas blok kullandım çünkü çok gerekliydi her şey aynı renk olunca çok kötü görünüyordu. bu arada elmas bloğun yanında tahta falan kullanmadım nerden çıkardın? yorumun için teşekkürler.

flashbangtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
reyiz doğruları söylemek gerekirse iç mimar (benim gibi) pert onu geliştirebileceğin video bulursan bi zahmet bilgilendirirmisin :D

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendini geliştir bu işlerde daha yenisin sanırım blok uyumarları ve sur tam olarak olmamış genede emek vermişsin dahada çabalayarak daha güzel sonuçlar çikartabilirsin.

afacan1881

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
blok uyurmaları derken :) evet yeniyim bu arada ama güzel bi iş çikarttığımı düşünüyorum foruma bakınca pek builder olmadığı açık :)