Yeraltı mezarlığı 2 (Herobrineden sonra) Caga adventure

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onur salonumuzda hayla 1 kişi var lütfen doldurmaya önem gösterelim
Yapılmakda olan macera modu sistemli mafya savaşları haritasının yapımı hayla sürmekde ve bugün deneme amaçlı bir video cekildi en kısa sürede youtube kanalımızda ve facebook sayfamızda olucaktır

emreecrin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
KArdeşim bitirdim.D witherden tut sonda zehir ve ok atanlara kadar her şey mükemmeldi emeğinize sağlık .D en sevdiğim şey ise end de en sonda tavanda madenler olması çok güzel durmuştu .D

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
KArdeşim bitirdim.D witherden tut sonda zehir ve ok atanlara kadar her şey mükemmeldi emeğinize sağlık .D en sevdiğim şey ise end de en sonda tavanda madenler olması çok güzel durmuştu .D
Haritayı bitirdiysen haritanın resmini cekip foruma koyman yeterli onur salonuna girebilirsin

emreecrin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bitirdim resmi çekmeyi unuttum ve kayıttan sildim ama ne sorarsan cevaplarım tekrarlı görev 17 domuz eti en sonki dragonda doğdumuz yerde tavanda madenler var obsideyenle dragonun yanına gidiyo daha sor cevaplarım

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
emreecrin üzgünüm konuda fotograf olmadan böyle bir şey yapmamız elde değil inanki tekrarlı görevler falan doğru bitirdiğinede inanıyorum ama söyle bir sıkıntı var ben mesela senin ismini onur listesine kanıtsız ekledim başka oyuncular söyle bir şey diyebilir adamın kanıtı yok onur listesine eklemiş haksızlık veya başka şeyler olabilir kusura bakma resimli kanıt olmadan ne yazıkki koyamıyoruz

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni hazırlanmakda olan Macera modu sistemli haritamızın tanıtım videosu cumartesi günü yayında
(flood oldu özür dileriz)

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
rooper278 eğer haritayı bitirdiyseniz resim cekip foruma korsanız onur salonuna girme şansınız olabilir

emreecrin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
emreecrin üzgünüm konuda fotograf olmadan böyle bir şey yapmamız elde değil inanki tekrarlı görevler falan doğru bitirdiğinede inanıyorum ama söyle bir sıkıntı var ben mesela senin ismini onur listesine kanıtsız ekledim başka oyuncular söyle bir şey diyebilir adamın kanıtı yok onur listesine eklemiş haksızlık veya başka şeyler olabilir kusura bakma resimli kanıt olmadan ne yazıkki koyamıyoruz

KArdeşim bak bölüm 10 a geldim bidaha .D :
yeraltı mezarlığı.png
safdasfsa.png
wfdsafdsg.png
ARTIK ONUR SALONUNA GİRERİM .D

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haritanın indirme sayısı 1.haritaya yaklaştı ama onur salonunda yoğunluk görülmüyor
Ek bilgilendirme:
Yoğunluk nedeniyle Yeraltı mezarlığı 1.haritasının onur salonu sınırı 8 den 16 ya cıkartılmıştır ve ekstra fragman cekimi yapılıcaktır

emreecrin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim gerçekten çok güzel map ve zor 2 kişi bitirdi ve biri benim mutluyum .D