MineCraft 1.5 Genel Sohbet Görüşleriniz.

MrYildirim

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Ben Şöyle Söyleyim Arkadaşlar Bu 1.5 ' e Hiç Gerek yoktu bence dropper ve tropper tam ismini bilmiyorum sadece onlar güzeldi daha güzel fikirler olabilirdi iron block'un pressure plate tam çocuk işine kaçmış zaten sizin görüşlerinizi aliyim beyler neler güzel geldi neleri begenmediniz.

DaRqStyLe17

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bence tek işe yarayan şey güneş paneli olmuş diğerleri boş ve yeni madenler eklensede güzel olurdu yeni silah veya zırh gibi yada yeni hayvanlar geyik vb. gibi benm görüşüm bu.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
texture packın optionsa gelmesi güzel olmuş ama ana menüyede bir tane texture packs sekmesi koysalar daha iyi olur çünkü texture packs dosyası olmadan oyun çok sade :(

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bise oyuna hayvanlar eklense bise safir yakut eklenip bide onşardan zırh ve alet yapılması

Dmngirl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
texture packın optionsa gelmesi güzel olmuş ama ana menüyede bir tane texture packs sekmesi koysalar daha iyi olur çünkü texture packs dosyası olmadan oyun çok sade :(
Zaten var."Ayarlar" ya da "Settings" seçeneğine girerek "Texture Packs/Doku Paketleri" sekmesini bulabilirsin.

Bence daha kalıtsal fikirler bulmalılar.Dropper olayı falan saçma geldi bana...

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ben
Zaten var."Ayarlar" ya da "Settings" seçeneğine girerek "Texture Packs/Doku Paketleri" sekmesini bulabilirsin.

Bence daha kalıtsal fikirler bulmalılar.Dropper olayı falan saçma geldi bana...
ana menüyede tekrar bir tane texture packs sekmesi gelsin optionsdada olsun diyorum

LightingDead

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
trapped chest daha fazla redstone sinyali verse çok güzel olcak ve yeni madenler falan eklenseydi daha güzel olurdu ve yeni itemler mesela grappling hook olsaydı süper olurdu :D ve nether starla çok güçlü itemler falan yapılsaydı çok süper uptade olurdu

MrYildirim

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Görüşleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler yeni gelenlerinde yorumunu aliyim.:)

x3Happy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dropper Eşyasını Beğendim Mesela Dispensere Ok Koyunca Fırlatıyor.Ama Dropper İtem Olarak Veriyor Yani Eventler İçin Birebir.Birde Galiba Hopper Diye Bir İtem Var Ne İşe Yaradığını Anlamadım Ama Serverlerde Sadaka Kutusu Niyetine Kullanılabilir.Ve RedstoneBlock O Çok Çok İyi Hem Görünüşü Güzel Hemde Enerji Veriyor.