Kesin Konuya Girin!

M1N3CR4FT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar facebook'da bir minecraft sayfam var ve cidden emek veriyorum ve icatlar yapıyorum. Adı Minecraft Günlükleri ve link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Umarım Beğenirsiniz İyi Günler :)

eXtremeXTech

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya alınma ama hayatımda bu kadar iğrenç icatlar yapıpda bide bunu facebook sayfasına koyan birini daha görmedim :D

Mkarslan_happyspor

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oğlum adam emek verip kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışmış yani buna saygı duymak gerekir belki de bu sayfa sayesinde yeni başlayanlarının az da olda redstone bilgisi olacaktır :D

eXtremeXTech

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oğlum adam emek verip kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışmış yani buna saygı duymak gerekir belki de bu sayfa sayesinde yeni başlayanlarının az da olda redstone bilgisi olacaktır :D
Şimdi sen öle diosun ama bunun dışında çok daha güzel eğitim veren maplar videolar rehberler var
bide olum dio xD

eXtremeXTech

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdi tmmda onu herkes 5dk da yapar bitanesinde 2x2 kapi digerinde cobble generator yapmis söylermisin bunun nesi emek ??

eXtremeXTech

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya zencimusa valla merak ediyorum :D sen 1.5 yıl önce böyle isen şimdi yok yok :D sen ne yaptında ilerledin ??
Redstone okulu filanmı var :D