Arkadaşlar Minecraft İle İlgili bir şey Bi Bakın Lan

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraft 3ayarlarında 3d aziyo a onu açı 3d gözlük takarsak oynanirmi 3d

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Abi yapma abi. :( Sence o 3D özelliğini süs olsun diye mi koydular? Soruya bak. Neyse blok.

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kırmızı mavi gözlüklerden lazım . Bu arada forumda taşkınlık yapmazsan daha iyi olur .

swing4kill

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Üstteki 4. yorumu okusana çok bilmişlik taslama geldin konuyu gördün artistleniyon bide
Senin sorduğun sorunun ne kadar saçma olduğunun farkında mısın ? Biraz beynin olsa o 3D özelliğini açardın,etrafın kırmızı-cyan olduğunu görüp o gözlüklerden lazım olduğunu anlardın zaten.

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sende artislik taslama kardes
olmaz bnce ama sen kırmızi mavi gözlük al 3d sinemaya git veririler bedavaya sonra gözlüğü filmden sonra eve götür dene :D
Ben artistlik taslamiom.Konuyu ben açtım yani adamlar bi düşünür.O mavi kırmızı gözlük işe yaramayabilir.Belki 3d bi monitor yani anlatmak istediğim 3d lcd ler var ya belki ondan lazimdir

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Senin sorduğun sorunun ne kadar saçma olduğunun farkında mısın ? Biraz beynin olsa o 3D özelliğini açardın,etrafın kırmızı-cyan olduğunu görüp o gözlüklerden lazım olduğunu anlardın zaten.
Arkadaşım sorması ayıp m4l mısın?Anlatıom anlatıom anlamıyon bak az önce bi yorum daha attım belki sadece 3d görüntü çalıştırabilen bi monitor mu lazım?Onu soruyom ama sen hala artistlik taslicaksan yorum yazma gerek yok