<<=AhmetMelihTR Final Türkçe Plugin Paketi @2013=>> |1.6.2 Güncel|

AhmetMelihTR Final Plugin Paketi Sizce Nasıl Olmuş ?

• Kullanılan toplam oy
    325

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
kardeş oyun içindeki duyuruları nerden deyiştirebilirim ?

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bişi sorcam bu plugin ayarlı demi yani warpları /chesti filan oyuncular kullanabiliyor demi

Ahmet1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş Ben Bu
yazio serverde orayi nerden bulcam bişeler yazcamda oraya pluginlerin içinde yoktu yardim et

Ahmet1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahmet MelihTR Kardeşim Bana permissions ları hazır olan bir plugin paketi verirmisin yani Builderin Oyuncunun Moderatör ün permleri hazır olarak bi plugin yapıp verirmisin?Lütfen

legend706

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş iyi güzel pluginlerde bende Kurucu falan yazıyorum gözükmüyor sarı sarı yazıyor :D

Ahmet1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AhmetMelihTR bana Yardım Edermisin*?Şimdi Ben pluginlerde biraz aradım fakat bulamadım.Sorun şu:./kit vip var onu kaldırmak istiyorum Nerden kaldırcam Bide başka bir sorum daha var Bana Oyuncuların permleri hazır olarak bi permissions plugini veririmisin? lütfeen Çok önemli

hilmi141

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
akkancraft modtmanager klasörünün içine gir config diye dosya var notepad++ ile aç (tavsiye) sonra orada plugin paketinin adı yazıodur sen orayı editlersin kendi adını yazarsın renk kodlarıyla mesela &6VictoryCraft Yaz sonra kaydet serveri aç serverin adı altın renkte görünecektir iletişim için : enes.darkfire - hilmi.darkfire