Pelerin Nasıl Değiştirebilirim ?

Assassin's Creeper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu pelerinden sıkıldım tipimi Notch gibi yaptım ve pelerinimide Mojang team in pelerininden yapmak istiyorum nasıl yapıldıgını biri anlatabilirmi birde pelerinin linki atarsa teşekkürü hak eder çunku bunu bilen çok az galiba araştırdım herkes araştırıyor nasıl yapıldgını soylermısınız ? Not: Premium hesabım yok ama skin , texture pack , mod kullanabiliryorum pelerinde kullanabilirim yani ilk cevap veren teşekkürü kapar :D

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle pelerin istiyorsan premium hesabın olmalı.Yok ben uğraşamam dersen diğer oyuncuların skinini kullanabilirsin.Pelerini almak için dediğim gibi premium olman lazım.Daha sonra her yıl düzenlenen MineCon festivaline gidip adını yazdırmalısın.Çok uğraşma.Yapamazsın.

efeakca

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
premium hesabım var ama pelerin nasıl değiştircem yardım edermisin

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
premium hesabım var ama pelerin nasıl değiştircem yardım edermisin
Öncelikle pelerin istiyorsan premium hesabın olmalı.Yok ben uğraşamam dersen diğer oyuncuların skinini kullanabilirsin.Pelerini almak için dediğim gibi premium olman lazım.Daha sonra her yıl düzenlenen MineCon festivaline gidip adını yazdırmalısın.Çok uğraşma.Yapamazsın.
Son 3 cümleyi tekrar oku.

Cromedal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bal gibi de yaparsın ! Mineshafter yazın girin kaydolun. Ayarlardasn skin + pelerin değiştirin.

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki diğer oyuncular neden mcskinsearchtan premium oyuncuların isimlerini alıyorlar ? Sen oyunda skinli insan görmüyormusun.Bak benim oyundaki ismim AAlp_ dene istersen

efeakca

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben de orjinnal aldım skinim başkalarında gozukuyo (adımı vermek istemiyorumm))

DarkCreperr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk Önce McCapes Modunu indir sonrada bi tane site var (özelden veririm ) ordan deiştirebiliosun ve o modu kullananlar senin
pelerinini görebiliolar :)

efeakca

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İİ GUZEL DE ya herkesde o mod yoksa :) MANTIK [tmm bunu duşunduğunu biliyorum o yuzden (ŞAKA)]