kaplan2244
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
ARKADAŞLAR MAPDA SPAWNER KOYCAM AMA HEP İTEMLİ ÇIKMASINI İSTİYORUM MOBLARIN NASIL OLCAK ?
hangi mod ? ben zaten modloader falan onları hiç anlamıyorum ????MOD kullanabilirsin.
ben istersen sana hazır modlaoder yüklenmiş Minecraft veriyimhangi mod ? ben zaten modloader falan onları hiç anlamıyorum ????
forge die bir şey daha var onuda kurup atarsan sevinirim..ben istersen sana hazır modlaoder yüklenmiş Minecraft veriyim
siteme şimdi ekliyeceğim zaten takip et sen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bekle şu an 1.5 ile gelen redstone elemanları ile ilgili bir konu yazıyorum seninki 20 dkye hazır olur sen mineofcraftsda gez yorum filan yaz :=)forge die bir şey daha var onuda kurup atarsan sevinirim..
ben şimdi kapatcam ama yarın indircem nolur içinde forge ve modloader olsun byebekle şu an 1.5 ile gelen redstone elemanları ile ilgili bir konu yazıyorum seninki 20 dkye hazır olur sen mineofcraftsda gez yorum filan yaz :=)
arkadaşın bunu kastetdiğini sanmıyorum bi spawner koyacak bu spawnerlerden itemli mob çıkacak modu var bunun hatta skyblockun zor versiyonunda var modla ayarlanmış spawner.mesela zombi spawnerindan ender dragon çıkartabiliyorsun.yada creeperdan tavukhttps://forum.gamer.com.tr/threads/harita-yapanlar-mcedit-ÖĞrenmek-isteyenler-tam-11-baŞlik.54045/ konusunda 4. adımda anlatılmış.