Muti bi servere girince bilgisayar reset atıyor

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Merhaba arkadaşlar bugün karşılarştığım bir sorunu sizlerle paylaşmak istedim
Minecrafta giriyorum multiplayerden herhangi bir server egirdiğimde bilgisayarım kendini resetliyor nedenibilen varsa sölerse çok sevinirim

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İşlemci Soğutucunda bisi olabilir fanını kontrol et termal macunu yenile fanın yerine iyi oturduğundan emin ol işlemciler çok ısındıgında kendini kapatır zarar gelmemesi için bilgisayarının bi tozunu al eğer oda olmassa başka bi bildigim yok bide iyi sistem isteyen oyunları oynayabiliyormusun sorunsuz mesela crysis 2 gta 4 eğer onları oynatabiliyosa sorunsuz başka bi sorun vardır

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
yok her türlü oyunu açıyor o kısımda sorun yok aşırı ısınmadan dolayı olabilir laptop olduduğu için fazla ısınıyor

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Laptopta fazla zorluyormu ayarlı dusurmeyi dene daha az yük bine pc ye yada alabilirsen disüstü sogutuculari var onlardan alabilirsin ısınmayı azaltırlar

Cheeqo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Laptopunun fanını temizlersen (komprasördü sanırsam) rahatlarsın. Veya boyacılarda hava üfleyen bir alet var ya onla da temizleyebilirsin ben öyle yapıyorum çok rahat oluyor :D

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Laptopunun fanını temizlersen (komprasördü sanırsam) rahatlarsın. Veya boyacılarda hava üfleyen bir alet var ya onla da temizleyebilirsin ben öyle yapıyorum çok rahat oluyor :D

Aman Ha Simdi Gidip Koca Komprasörü kullanma Bağlantı Noktalarını Kopartırsın :D küçük temizleyici spreyler var içinde hava var onları kullan Cheeqo nun dediği gibi :)