Herobrine (multiplayer resimli kanıt)

anil011

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar geçen açtıgım konu silinmişti yeni konu açıyorum.arkadaşla oynarken alttan herobrine hello yazdı. taba bastım ve fotografı aldım bu garip degilde ne? kesinlikle yalan söylemiyorum buyrun resim:
kesinlikle yalan olmadığını kendi gözlerinizle görebilirsiniz. geçen konumdada herobrine de nick vardı ve hemen yalan diye tutturup şikayet etmiştiniz buyrun tab a bastım:

UlquiorraTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yav adam servere girmis hello yazmis cikmis buda ss almis herif çiktiktan sonra oyun çeviriyolar bize kekliyecekelr ya hany :D

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
adamın çıktığı chatte görünürdü lütfen bi mesaj yazmadan enine boyuna düşünelim :=)
ayrıca plugindir o plugin :) yada sw dosyasını bukkit ten indirmediyseniz trollenmiş olabilirsiniz :)

anil011

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sw dosyası bukkit değil bildiğin minecraftın sitesinden bukkit değil ondan dolayı pluginde yok yazıp çizende yok eğer birisi yazıp çıksaydı gözükürdü

emreovus33

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir adam Beta 1.8'de 3 tane diamond ore'un yanında herobrine gördüğünü iddia eder. Herobrine, aynı bu durumdaki gibi konuşmaktadır. Olayda geçen konuşmalar:

-: Oyuncu
+: Herobrine (?)

-: Selam (!)

+ Sana kimse yardım edemez.

Herobrine adamı oraya hapseder. Adam serverda oynadığı için ./home yazıp evine döner. Fakat evinde çeşitli yarıklar bulur.

-: Aman allahım!

Ondan sonra olay bitiyor.

Şimdi anında server'da olduğu için Herobrine isimli bir kişi girip adamı kandırmış olabilir diyeceksiniz. Ama adam tab'a bastığında server'da kendisinden başka kimse yoktu. Olay açıklanamadı.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir adam Beta 1.8'de 3 tane diamond ore'un yanında herobrine gördüğünü iddia eder. Herobrine, aynı bu durumdaki gibi konuşmaktadır. Olayda geçen konuşmalar:

-: Oyuncu
+: Herobrine (?)

-: Selam (!)

+ Sana kimse yardım edemez.

Herobrine adamı oraya hapseder. Adam serverda oynadığı için ./home yazıp evine döner. Fakat evinde çeşitli yarıklar bulur.

-: Aman allahım!

Ondan sonra olay bitiyor.

Şimdi anında server'da olduğu için Herobrine isimli bir kişi girip adamı kandırmış olabilir diyeceksiniz. Ama adam tab'a bastığında server'da kendisinden başka kimse yoktu. Olay açıklanamadı.
doğru söylediğinide bilemeyiz ama,ya modlu serversede herobrine modu varsa pluginli olsa bile herobrine pluginide var...

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Notch Herobrine'İn bir bug olduğunu söylemişti.
1.5 Eklenenlerden birinde şöyle yazmaktadır
-Herobrine Kaldırıldı.

anil011

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Size olayı baştan anlatayım hamachi üzerinden sw kurup oynuyorduk.Birden herobrine hello yazdı oyuncu olduğunu düşündüm fakattt taba bastığımda arkadaşım ve benden başka kimmse yoktu.Ss aldıktan sonra bilgisayarıma alışıllmadıık bir lag girdi(öleböle değil) ve pc rest attı açıldığında direk bu konuyu açtım.

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küfür ve hakaret içeren mesajlar yasaktır. [ Düzenleyen: Patrayanist ]