İlk pixel heykelim :D

İlk yapan birine göre kötümü iyimi?

• Kullanılan toplam oy
    24

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya nedense herkes "ilk yapısını" yapıyor. Hem ilk yapın olsa daha mod yuklemeyi bilmezdin :) En azından minecraftta ilk defa yapı yapan biri moda gerek duymaz :)
böyle heykel hiç yapmamıştım o yüzden dedim ve heykel için moda gere kduymadım sadece sıkılırsam eğlenirim diye :D

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK GÜZEL MÜTHİŞ BİR HEYKEL.
Eğer bunu sen gerçekten ilk Denemende ve modsuz (programsız) yaptıysan Helal olsun. MÜTHİŞ
çok teşekkür ederimde o kadarda değil basit bir şey millet neler yapıyor :) ve evt ilk denemem ve programsız yaptım o modlar sadece minecraft survivalden kalma :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
texture pack editleyip daha fazla renk seçeneği ortaya çıkartabilirdin minecraftın verdiği sınırlı renk kataloguna göre gayet iyi :cool:

Birde Boyutlarını Az büyütseydin :)

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
texture pack editleyip daha fazla renk seçeneği ortaya çıkartabilirdin minecraftın verdiği sınırlı renk kataloguna göre gayet iyi :cool:

Birde Boyutlarını Az büyütseydin :)

skin wieverdada böle az koyu çok koyu felan renk vardı onlar olaydı minecraftta daha iyi olabilirdi birde skin wieverda mesela ayklar 6 kare uzunluğundaysa bende öle yaptım o yüzden biraz küçük oldu :D

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Başlayan Biri Her blockdan kullanmaz bence mc edit kullandın
her bloktan kullanmazmı?? benle dalgamı geçiyosun renkleriyle yaptım işte ne yani simsiyah veya bembeyazmı yapayım ve mcedit kullanmasını bilmiyorum

Edit: video çekeydim kapak olurdu ama çekmedim malesef

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
skin wieverdada böle az koyu çok koyu felan renk vardı onlar olaydı minecraftta daha iyi olabilirdi birde skin wieverda mesela ayklar 6 kare uzunluğundaysa bende öle yaptım o yüzden biraz küçük oldu :D
Oradaki Bir Kareyi 4x4 veya 8x8 boyutunda yapsaydın gerçeğe yakın olurdu renklendirmeyi daha iyi yapabilirdin editlemeyi bilmiyorsan