Herşeye yeniden Başlangıç - Bir Herobrine Hikayesi

Rocker_Harby

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Notch: Arkadaşlar bu oyunu yapmak zorundayız.
Carl: Bu bize çok paraya maal olabilir.
Daniel: Fakat çok karli çıkabiliriz.
Notch: Hadi başlayalım...

Uzun bir çalışmadan sonra sonunda oyunu yaparlar. Fakat birkaç bug oluşabileceğini biliyorlardı. Ama bunu önemsemeyerek oyunu yaptılar. Sonunda oyunu açan her bilgisayar çökmeye başladı. Notch bunun nedenini öğrenmek istiyordu. Ve bazı araştırmalar yaptı . Bu Herobrine adlı bugdu. Oyuna eğlenilmesi için ekledi ve sonra kaldırmıştı. Ama nasıl bilgisayarları çökertiyordu?

Notch: Tüm sistem çökmüş durumda buna bir çare bulmalıyız yoksa bütün herkes tehlikeye girebilir.
Carl: Çok doğru söylüyorsun
Daniel: Bunun tek bir yolu var. Oyunun içine girip bugu yok etmek.
Carl: Ama bunu nasıl yapmayı planlıyorsun?
Notch: O işi bana bırakın siz.

Uzun bir çalışmadan sonra Notch bir makina yapar ve bunla oyunun içine girebileceğini kanıtlar.

Carl: Bu tehlikeli bir iş...
Notch: Bunu göze almak zorundayız.

Oyunun içine girerler. Geri dönüşü olmayan bir maceraya atılırlar.

İstek gelirse 2. bölüm çıkacak.

Rocker_Harby

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2.BÖLÜM

Oyunun içine girdikten sonra kendilerinin rastgele biryerde bulurlar. Ve denizde yüzen birini görürler. Bu Oyun kahramanı Steve den başkası değildir.

Steve: Sizin burada ne işiniz var?
Notch: Biz buraya Herobrine adlı bugu durdurmaya geldik.
Steve: Ah. Herobrine çok tehlikeli bir yaratıktır. Buradaki neredeyse tüm köyleri yakıp yıktı. Herkes perişandı. Şimdi de gözünü gerçek dünyaya dikti. Onu durdurmak çok zordur. Dünyanızın sonu geldi!
Carl: Bu olamaz! Onu nasıl durduracağız Notch?
Notch: Bir şekilde durdurmak zorundayız yoksa dünyanın sonu gelecek.
Daniel: Ben kendi canımı riske atmam madem bu kadar tehlikeli bir yaratık.
Notch: Malesef. Yapmak zorundayız. Tüm dünyanın kaderi bize bağlı.
Steve: Kabul ediyorsaniz benimle gelin.
Hepsi birden: Kabul!

Hepsi birlikte Steve yi takip ederler. Sonunda Steve onları bir mağaraya götürür. Mağara dış görünüşten kötü olsa da içi çok güzeldir. Diğerleri hayranlıkla etrafa bakınırlar. Steve eline bir kitap alır ve sayfalarını çevirmeye başlar.

Steve: Bu kitapta geçmiş yazıyor. Herobrine yi durdurmanın bir tek yolu var. Ama sayfa yırtık. Biri çalmış olmalı.

Hepsi birden etrafa bakınırlar. Daniel yerde bir kağıt bulur ve diğerlerinin yanına gidip okumaya başlarlar;

*Beni durduramazsınız.
*Ben ölümsüzüm.
*Ben Herobrine'yim!

Bu notu okuyunca hepsi çok korktular. Hemen dışarıya baktılar. Hayvan seslerinden başka ses gelmiyordu. O geceyi hiç gözünü kırpmadan geçirdiler. Sabah olunca Steve hepsini teker teker kaldırdı.

Birlikte ava çıktılar. Fakat o da neydi? Bir zombi güneş var ama yanmıyordu üstelik üstünde hiçbirşey yoktu. Bu durumdan hepsi çok şüphelendiler. Ve Steve zombi nin yanına gidince Zombi birden Stevenin kıyafetinin aynısını giydi ve yüzü Herobrine oldu. Ve Steve ye tam kalbinden vurdu. Steve yere yapışınca Herobrine nin gözden kaybolması bir oldu. Diğerleri Steve nin yanına gidince Steve nin son sözleri bunlar oldu;

*Beni bırakın Siz devam etmek zorundasınız. Cebimdeki haritada cehennem haritası var. Orada Herobrine nin yardımcılarından biri olan Wither var onu öldürmek zorundasınız ah.....

İstek gelirse 3. Bölüm çıkar.

Rocker_Harby

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
3.Bölüm

Steve nin ölümünden sonra Mojang Ekibi yanlız başlarına kalmıştı. Notch Steve nin son sözlerini hatırladı ve cebinden cehennem haritasını aldı. Hep birlikte Steve nin mağarasına gittiler. Taşıyabildikleri kadar erzak alıp yola koyuldular.
Yolda hepsinin morali bozulmuştu. Steve nin ölümü onları çok mutsuz etti. Ama amaçlarını unutmamalari lazimdi. Buraya
gelme Amaçları Herobrine adlı kötü yaratığı yok etmekti. Yolda giderken bir köye rastladılar. Her yer ceset dolu bütün evler yanmış bazıları patlamıştı. Belli ki Wither yakındaydı. Bir köylü can verecekti can vermeden önce Notch ve arkadaşlarına;

Köylü: Wither! Burada hepiniz öldünüz! O Herobrine nin yardımcısı!

Son sözleri bu oldu köylünün. Carl ve Daniel in korkuları gittikçe artmıştı. Notch ise buraya Herobrine yi yok etmeye geldiğini amaçlayıp korkmasını engelliyordu. Akşam olunca birlikte kamp kurdular. Ateş yaktılar ve gece atıştırması
yaptılar. O gece Daniel korkudan gözlerini kapayamadı. Çünkü Daniel canını hiçbirşeye değişmeyen ve para için herşeyi yapan bir adamdı. O gece kaçmayı düşündü. Fakat bir oyunun içinde hapis olmuştu. Çıksa çıksa Herobrine yi öldürdükten sonra çıkabilirdi. Sabah olunca birlikte emin adımlarla ilerlediler. Biraz gittikten sonra Nether Portalını gördüler. Notch ve Carl ın içi rahatlamışken Daniel daha da korkmuştu. Sırasıyla içeri girdiler. Çıktıkları yerde zombi domuzadamlar, Ghastlar vardı. Ama Wither i arıyorlardı. Hemen aramaya koyuldular. Sonunda Wither i buldular. Notch ve Carl Zombi domuzadamlardan aldıkları altın kılıçlarıyla Wither e saldırdılar. Fakat Daniel nether taşının arkasına saklanmış korku ile bekliyordu. Wither ın kafasından çıkan patlayıcı Daniel in kafasına vurdu. Notch ile Carl Wither i öldürdüler. Bunun için seviniyorlardı. Fakat aynı zamanda Daniel için üzüldüler. Çünkü Daniel Ölmüştü...

İstek gelirse 4. bölüm çıkar...

UmßRélla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Abi Bunlar Yaprak Gibi Dökülüyorlar :D Ama Anlamlı Olmuş. 3.Bölüm En Güzeliydi Aralarındaki.
Sen Benden Güzel Yazıyosunda Ben Hem Fotoğraf Ekliyorum Hemde Uzun. Bunları Sende Yaparsan Önünde Duramazlar :)
Bu Arada Benim Hikayem Steve Doğdu... Bunun Gibi Fotoğraflar Eklersen Bide Biraz Uzatırsan Müthiş Olur.

Rocker_Harby

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
4.Bölüm

Daniel Öldükten sonra Notch ve Carl üzüntülü bir şekilde yola koyuldular. Yolda giderken bir mektup gördüler bu mektupta;

*Benim tek yardımcım olduğumumu sanıyorsunuz?
*Bunlar bana sökmez.
*Diğer yardımcım EnderDragon öldüründe göreyim.

Şimdi ise amaçları Herobrine nin diğer yardımcısı olan EnderDragon u öldürmekti. Fakat bu Wither dan daha da zor olacağa benziyordu. Herobrine nin amacını anlayamamışlardı. Niye diğer yardımcısının ismini söylemişti ki? Bunun nedenini anlamadılar. Hemen gidip enderman kestiler ve end portal yaptılar. İçeri girdiklerinde Enderman askerleri dolu bir yere geldiler. Bütün endermanlar üstlerine geldi. Onlar endermanları kesip çıkmayı başarmışlardı. Sırada tek kalan EnderDragon du. Ama bir sorun vardı. EnderDragon a nasıl ulaşacaklardı? Bunun için Steve den aldıkları erzaklar arasında ip ve çubuk olduğunu hatırladı. Hemen bir yay yaptı. Ve oklarıyla ateş etmeye başladılar. Teker teker kafasına isabet ettikten sonra EnderDragon öldü. İçinden bir mektup çıktı. Mektupta böyle yazıyordu;

*Hahaha sizi gidi ahmaklar. Benim boşu boşuna yardımcımım ismini niye söyleyeyim. Bana aksine vakit kazandırdınız. Sizin dünyanıza nerdeyse geçiş yapmak üzereyim. Burada işim bitti Sırada sizin dünyanız! HAHAHAHAA

Notch ve Carl çok korkmuşlardı. Milyarlarca insan onların oyunundaki yaratık yüzünden ölecekti. Buna göz yumamazlardı. Tam umutlarını kaybettikleri sırada tam karşılarında bir delik açıldı içine çekildiler. Ve gördüklerine inanamadılar. Dünyadalardı. Peki onları buraya kim getirmişti? tabii ki Jacob, Tobias ve Jens getirdi. Yani Mojang Ekibinin diğer yardımcıları. Çok mutlu olmuştu Notch ve Carl. Çünkü hala Herobrine yi durdurma şansları vardı.

Tobias: Herobrine dünyaya geçiş yaptı. Şuanda Rusya da onu hemen durdurmamız lazım orada milyonlarca insanı katledecek.
Carl: Bunun için yardımcılarını öldürdük. Onlar ölmeseydi daha güçlü olurlardı.
Notch: Sorun önceden yaptıklarımız değil şimdi ne yapacağımız.
Jens: Peki ne yapacağız?
Notch: Tabi ki Herobrine yi öldüreceğiz.
Hepsi birden: Peki Nasıl??

Bunu söylediklerinden sonra Notch güldü ve diğerleri de güldü. Tabi ya Mojang şirketinin helikopteri vardı. Helikoptere binip Rusya-Moskova ya gittiler. Heryer harab olmuş. İnsanlar sokaklarda kaçıyorlardı. Binalar çökmüştü. Herobrine bu kadar tehlikeliydi işte. İleride Herobrine küçük bir kızı öldürecekken Notch aşşağıya atladı. Paraşütünü açtı. Kılıcını çıkardı. Bu Minecrafttaki en güçlü kılıçtı. Herobrine kafasını büküp Notch a tuhaf tuhaf baktı. Sonra gözden kayboldu. Bir Notch un arkasında bir yanında bir önünde beliriyordu. O sırada Carl da aşşağıya atladı. Fakat keşke atlamasaydı. Herobrine Ghastlarını çağırmıştı. Daha Carl aşşağıya inemeden Ghastlar Carl ı öldürdü. Tam Notch ile Herobrine göz göze gelmişti ki birden helikopter patladı. Tüm ekibi o helikopterdeydi....

Devamı 5. bölümde...