Steve Doğdu...[Resimli Hikaye] Başlangıç

Hikaye Nasıl ?

• Güzel

Kullanılan: 29 90.6%
  • Bence Kötü

Kullanılan: 3 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    32

UmßRélla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
8.BÖLÜM

Herobrine Steve'nin Başından Pigmanları Çekti Ve Yanına Gitti. Tuttu Ve Ayağa Kaldırdı.Sarstı. Sen Benden İyi Olabileceğinimi Sandın Kardeşim !. Seni Öldüreceğim Pislik. Steve'nin Üstüne İksir Atıp Steve'yi Uyandırdı.Son İsteğini Söyle Ve Son Duanı Et.

Steve Ne Diyeceğini Bilmiyordu. Kılıcını Çıkardı Ve Herobrine'ye Saldırdı. Herobrine Yerinden Bile Kıpırdamadı.
Herobrine : Beni Öldürebileceğinimi Sanıyorsun. Ben Ölümsüzüm !!!
Bana Sadece Link Kardeşler Savaşçıları Zarar Verebilir. Onlar 4 Kişi 2 Sinde Çok Güçlü Sihirli Bir Ok Var Diğer 2 Sinde Sihirli Bana Zarar Verebilen Kişiler Var. Ama Bana Fazla Zarar Veremiyorlar.
Link&Sword : Arkana Bak Pislik
Herobrine : He =
Çaat !! Tkkk !! Tfff
Herobrine : Senle Sonra Görüşücez Steveee !!!

Hey Siz Yoksa O Brine'nin Anlattığı Savaşçılarmısınız ?
-Evet.Biz O Lanet Herobrine'nin Peşindeyiz.
Sanırım Ben Onun Kardeşiyim.
-Biliyoruz. Yaşlı Adam Söylemişti . Onu TanıyorMusun?
Evet. Haa Tamamen Unutmuşum Yaşlı Adamın Başına Gelenleri
(Steve Hemen Anlatır)
-Hemen Koşalım Yakınlarda Olmalı..
Evi Bulurlar Ve Mezarın Etrafı Tnt Lerle Kaplıdır.
Kıpırdarsalar Heryer Patlıyacaktır.

Link Kardeşlerin Aklında Bir Fikir Vardır. Link Kardeşler Oklarıyla Tntleri Bozdular Ve Mezarı Diamond Kazmayla Kazdılar. Yaşlı Adamı Çıkardılar.
Herobrine Bulutlardan Bu Durumu İzlerken
Bunu Görür Ve Çok Güçlü Çok Seri Çok Hızlı Ve Çok Dayanıklı Bir Boss Yarattı.
Adı UltimateEnderman Dı. Normal Enderman'ın 20 Kat Daha Güçlüsüydü. Steve'yi Kaçırıp Öldürmesini İstemişti Herobrine. Ultimate Enderman Yola Koyuldu.
Steve Uykuya Dalmıştı. Ve Birden Ultimate Enderman Arkasına Işınlandı.
Steve'nin Başına Çok Kötü Şeyler Gelicekti...

İstek Üzerine 9. Bölüm Gelecektir.

UmßRélla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
9.BÖLÜM

Ultimate Enderman Steve'yi Bir Mağaraya Kaçırır.
Ve Mağarada Uyanınca Onu Öldürmeyi Planlıyordu Ultimate Enderman.
Ve Steve Uyandı. Ultimate Enderman Sıkıca Tuttu
Steve : Hey Sen Kimsin Napıyorsun Beni Bırakkk !!
Ultimate Enderman Steve'ye Bir Büyü Yaptı Ve Steve Artık Saldırı Yapamıyordu. Refleksleri Ve Hızı Düştü.
Ve Herobrine Geldi. Sen Çekil Ultimate. Bu İş Bende
Ultimate : Ama..
Herobrine : Emirlerime Karşı Mı Geliyorsun Yoksa Sen !!!!!!!!!!
Ultimate Enderman Gider.
Herobrine Steve'yi Alır Ve Lava Doğru İter.

Steve : Nolur Beni Bırak
Herobrine : Tabikide Hayır.
Kazmam Gitti !
Herobrine : Artık Sende Gidiceksin Lanet Olası Kardeşim.
Steve Envanterine Bakar Ve Bir Tane Ender Gözü Vardır Steve Bunu Çakallıkla Kullanmak İster.
Steve Yukarı Atar Ve Yeryüzündedir.
Herobrine : Seni Elbet Bir Gün Yakalayacağım...
Steve Yaşlı Adama Gider. Olanları Anlatır.
Yaşlı Adam Steve'ye Nasıl Canavar Yaratacağını Anlatır. Ve Steve Canavarını Yaratmaya Başlar 4 Gün Sürdü Ama Sonunda Bitmiştir.
Steve'nin Yarattığı Canavar Ultimate Steve'dir
Ultimate Steve Den Madene Gidip İtem Yapmasını İster. Ultimate Gider Ve Gelir. Set Yapmıştı. Akşam Oluyordu.Steve Ultimate'den Ender Gözü Toplamasını İster. Herobrine'nin Yavrusunu Öldürecektiler.
Yaşlı Adamdan İyi Bir Haber Vardı.Wither İhanete Uğramıştı.Kendi Askerleri Tarafından İşkence İle Öldürülmüştü. Steve Sevindi. Ultimate Dönmüştü Yaşlı Adam NasılEnder İncisi Yapıp Kullanacağını Anlatır. Steve Ve Ultimate Endi Aramaya Başladı Ve Buldu.

Ultimate Ve Steve İçeri Girdiler Yavru Hemen Ordaydı. Onu Çok Uğraşmadan Öldürdüler.
Ve Bir Ses Duyuldu. Steve'nin Kulak Zarları Acıyordu Bu Ses Tüm Evrende Yankılanmıştı.
AAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRGGGGGGGGGGGHHHHHH !!!!!!!!!!

İstek Üzerine 10.Bölüm Gelecektir.

UmßRélla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
10.BÖLÜM

O Çığlığı Atan Herobrine'ydi.
Herobrine Artık Uçamıyor.... Ölümlü Ve İstediğini Yapamıyordu. Ama Sadece Ultimate Endermanı Çağırabiliyordu...
Herobrine'nin Gözündeki Korku 1Km Den Anlaşılıyordu.
Herobrine : Seni Durdurucam Steve ! Artık Bukdar YETERRRR !!! Senden İntikamımı Alıcağımm !
Herobrine Hemen Pro4 Setini Giyer Ve Ultimate Enderman İle Yola Koyulur...
Herobrine Steve'yi Bulmuştur. Yanında Ultimate Steve Vardır. Ultimateler Birbiriyle Savaşır. Ultimate Steve Ultimate Endermanı Yere Yatırır Ve Tam Son Darbeyi Vururken Herobrine Pro4 Okunu Ultimate Steve'ye Fırlatır. Ve Ultimate Ölmüştür.
Steve : Hayııııııııııııııır !!!!!!!!!!!!
Steve Çok Sinirlenir Ve Ultimate Endermana Deli Gibi Girişir !
Steve De Ultimate Endermanı Öldürmüştü.
Ve Herobrine İle Steve Teke Tek Kalmıştı.

Steve : Senin İçindeki Ruhu Alacağım Herobrine !!!
Herobrine : Bu Bedeni Asla Sana Bırakmayacağım Steve !!! Enderdragonu Canlandırıp Güçlendireceğim Ve Güçlendirdikten Sonra Ona Binip Evrenin Hakimi Olacağım !
Steve Herobrine'nin 2 Gözüne Kılıcını Saplar !
Herobrine'nin Ruhu : WHOAHOAOW !!
Steve Korkmuştu Herobrine Gözleri Eski Haline Dönmüş Bir Şekilde Yatıyordu.

İstek Üzerine 11.BÖLÜM

UmßRélla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Farkındaysanız Finale Geliyoruz. Bir Teknenin Kırılmasıyla Başlayan Macerada Nereye Geldik :) her şey Netleşiyor 15 Te Filan Bitirmeyi Düşünüyorum..

UmßRélla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
11.BÖLÜM

Steve Herobrine'yi Kurtardığını Ve Herşeyin Bittiğini Sanmıştır..
Fakat Arkadan Bir Darbe Alır Ve Yere Düşer. Fakat Bayılmaz Arkasına Bakar Ve Ona Vuran Bir Köylü'dür. Steve Buna Şaşırır Ve Sonra Köylü'nün İçinden Bir Ruh Çıkar Ve Herobrine'nin Kine Gider. Ama Tam Kafasına Girerken Steve Kuyruğundan Tutar Ve Çeker. Herobrine'nin Gözleri Beyaz Olmuştur.Ruh Kaybolmuştur. Steve Tekrar İçine Girdiğini Sanar Ama Yanılır.Herobrine Uyanır.
Steve Kılıcını Çeker Fakat Herobrine'nin İçinde Ruh Yoktu.
Brine : Steve ?! Nerdeyim Ben Noluyor
Steve : (Bütün Herşeyi Anlatır) Çok Uzun Sürer :)

Bu Bölüm Oldukça Kısa Sürdü Ama 15. Bölümde Bitireceğim İçin Bundan Sonraki 3 Bölüm Kısa Olacaktır.
her şey Finalde Saklı.

İstek Üzerine 12. Bölüm Gelecektir.

UmßRélla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
12.BÖLÜM
Aslında Ruhu brine'nin Beynini Tekrar Ele Geçirmişti.
Ruh Bu Sefer Kurnazlık Yaptı Ve Steve'den Burdan Nasıl Çıkacağını Öğrenince Ondan Önce Çıkıp Dünyayı Ele Geçirecekti.
Steve Onu Kurtardığına İnanıyordu. Herobrine İle Ende Gittiler. EnderDragona Vurdular Ama Öldüremediler. Hiç Canı Azalmadı. Biran Azalıyordu Sonra Doluyordu. Bunu Öğrenmek İçin Yaşlı Adama Gitti. Steve Ve Brine Yaşlı Adama Anlattılar. Ama Yaşlı Adam Brine'de Kötü Bişeyler Seziyordu. Aldırış Etmedi Dedi Ki : Onu Sadece Brine'nin Sihirli Sol Eli Öldürebilir.Ama Yanında Steve'ninde Olması Gerekir. Dedi Hemen Steve'yi Alıp Enderdragonu Kesmeye Gittiler. Herobrine Kesti Portal Açılmıştı.
Brine : Hadi Gel Kardeşim.
Steve : Burda Çok Maceram Oldu. Çok Şey Yaşadım Çok Kişi Tanıdım.Artık Veda Vakti....
(Steve'nin Anıları Aklına Gelir)
Köylü'nün Son Sözleri. Evi. İlk Gördüğü Ağaç. Link Kardeşler. Herobrine Laneti Ve Yüzlerce Anı...
Artık Hoşçakalın!!!!!!

Portala Giderler...

İstek Üzerine 13.Bölüm Gelecektir...

UmßRélla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
13.BÖLÜM

Portala Girdikten Sonra Brine Steve'ye Herşeyi Anlatır.
Steve : Hayır !! Beni Kandırdın !!!
Brine : Tüm Dünyayı Ele Geçiricem. Sonra Seni Öldürücem ! Herobrine Ordusunu Hazırlar
Steve Hemen O Dünyaya Geri Dönmek İster İnsanlığın Kaderi Onun Elindedir.Portala Girer..
Yaşlı Adamı Bulur Ve Anlatır Herşeyi.
Yaşlı Adam : Ben Onda Kötü Şeyler Seziyordum Zaten.
Steve : O Ölümsüz Nasıl Durdurucağım ?
Yaşlı Adam : O Mutlaka EnderDragon'un Üstündedir.
Kendine Bir Ejderha Yarat Ve Bana Getir. Onu Büyüleyeceğim
(Yaşlı Adam Nasıl Yapıcağını Anlatır)
Steve Yapar Yaşlı Adama Getirir Büyületir Ve Dünyaya Gider.
Herobrine'yi Bulur. Artık Benden Kaçamassın Herobrinee !!!
Herobrine : Asıl Sen Benden Kaçamassın.

Steve'nin Ejderhası EnderDragona Çok Sert Vurur Yerde Bir Süre Kıvrandıktan Sonra Ölür.
Herobrine Sinirlenmiştir. Steve'nin Ejderhasına Kılıc Fırlatmıştır. Kılıç Tam Kalbine Vurur Ve Yere Düşer.
Herobrine'yle Yüz Yüze Bakışırlar Ve...

İstek Üzerine 14. Bölüm Gelecektir..