Ram Verme Sorunu

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Eğer 32 bit işletim sisteminiz varsa minecraft serverinize ram artırma işlemi yapamazsınız en fazla 1550mb sanırım ama 64 bit işletim sisteminiz ve 64 java nız varsa ram miktarınız kadar artırabilirsizin

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Eğer 32 bit işletim sisteminiz varsa minecraft serverinize ram artırma işlemi yapamazsınız en fazla 1550mb sanırım ama 64 bit işletim sisteminiz ve 64 java nız varsa ram miktarınız kadar artırabilirsizin
yanlış bilgilendirmeyelim 32 bit 64 bit ram sorun yoktur

Sana şöyle anlatayım
mesela 1 gb ramin var 512 mbsini kullanıyorsun 1 gbde 1024 mb olduğunu göre 512 mbsi senin açtığın programlar tarafından kullanımda olduğunu farzedelim o 512 mbyi veremezsin 1024 ten 512 çıkarınca 512 mb kalıyor swne maksimum 512 mb verebilirsin ama galiba sen raminin çoğu kullanımdayken kullanımda olmayandan daha fazla vermeye çalışıyorsun

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
hayır kardeşim benim 64 bit işlemcim ve 4 gb ram im var ve serverimi de 4 gb ramle çalıştırıyorum. Raminz kadar verebilirsiniz zaten hiçbir server 4 gb ram i aynı anda kullanamaz

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
tüm ramini verirsen windowsu sil :laugh:

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
32 bitle ram veremezsin demişsin bilip bilmeden konuşmayın

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
söyledik kardeş anlamadıysan özelden teamviwer at
Sana şöyle anlatayım
mesela 1 gb ramin var 512 mbsini kullanıyorsun 1 gbde 1024 mb olduğunu göre 512 mbsi senin açtığın programlar tarafından kullanımda olduğunu farzedelim o 512 mbyi veremezsin 1024 ten 512 çıkarınca 512 mb kalıyor swne maksimum 512 mb verebilirsin ama galiba sen raminin çoğu kullanımdayken kullanımda olmayandan daha fazla vermeye çalışıyorsun

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
32 bitle ram veremezsin demişsin bilip bilmeden konuşmayın

Kardeşim bi sus artık benim 4 gb ramim var ve serverimi de 4 gb ram ile çaliştırıyorum yani senin mantığına göre benim bilgisayarım 1 bayt ram bile harcamıyor serveri açarken. Ve 32 bit işletim sisteminde en fazla 1550 mb ram verebilirsin java ile ilgili bişi.
64 bit sistemtem de aynı zamanda 64 bit java omalı ve .bat da buna göre kodlanmalı ben sana kendi kullandığım .bat ı yazıyorum:

Kod:
@ECHO OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx4G -Xms4G -jar craftbukkit.jar
PAUSE

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Kardeşim bi sus artık benim 4 gb ramim var ve serverimi de 4 gb ram ile çaliştırıyorum yani senin mantığına göre benim bilgisayarım 1 bayt ram bile harcamıyor serveri açarken. Ve 32 bit işletim sisteminde en fazla 1550 mb ram verebilirsin java ile ilgili bişi.
64 bit sistemtem de aynı zamanda 64 bit java omalı ve .bat da buna göre kodlanmalı ben sana kendi kullandığım .bat ı yazıyorum:

Kod:
@ECHO OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx4G -Xms4G -jar craftbukkit.jar
PAUSE

Sağol kardeş bu kodla çalıştı 4gb demi ?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi

Kod:
@ECHO OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
PAUSE
kardeş sen sus hala bilmeden konuşuyorsun çok biliyorsun neden konu açtın 4 gb rami varmış 4 gbnin hepsini VEREMEZSİN ! windows vb. cart curt ramden yiyor hepsini veremezsin ! sus !

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hiç ram harcamayan bilgisayar yok !
Bilip bilmeden konuşma !
Konu kilit pls