yanlış bilgilendirmeyelim 32 bit 64 bit ram sorun yokturEğer 32 bit işletim sisteminiz varsa minecraft serverinize ram artırma işlemi yapamazsınız en fazla 1550mb sanırım ama 64 bit işletim sisteminiz ve 64 java nız varsa ram miktarınız kadar artırabilirsizin
32 bitle ram veremezsin demişsin bilip bilmeden konuşmayın
@ECHO OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx4G -Xms4G -jar craftbukkit.jar
PAUSE
Kardeşim bi sus artık benim 4 gb ramim var ve serverimi de 4 gb ram ile çaliştırıyorum yani senin mantığına göre benim bilgisayarım 1 bayt ram bile harcamıyor serveri açarken. Ve 32 bit işletim sisteminde en fazla 1550 mb ram verebilirsin java ile ilgili bişi.
64 bit sistemtem de aynı zamanda 64 bit java omalı ve .bat da buna göre kodlanmalı ben sana kendi kullandığım .bat ı yazıyorum:
Kod:@ECHO OFF SET BINDIR=%-dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx4G -Xms4G -jar craftbukkit.jar PAUSE
kardeş sen sus hala bilmeden konuşuyorsun çok biliyorsun neden konu açtın 4 gb rami varmış 4 gbnin hepsini VEREMEZSİN ! windows vb. cart curt ramden yiyor hepsini veremezsin ! sus !Kardeşim bi sus artık benim 4 gb ramim var ve serverimi de 4 gb ram ile çaliştırıyorum yani senin mantığına göre benim bilgisayarım 1 bayt ram bile harcamıyor serveri açarken. Ve 32 bit işletim sisteminde en fazla 1550 mb ram verebilirsin java ile ilgili bişi.
64 bit sistemtem de aynı zamanda 64 bit java omalı ve .bat da buna göre kodlanmalı ben sana kendi kullandığım .bat ı yazıyorum:
Kod:@ECHO OFF SET BINDIR=%-dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx4G -Xms4G -jar craftbukkit.jar PAUSE