Feed the Beast - Bedava Enerji Üretimi! - #1

SteveCooper

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, ilk olarak bu konumdan size bahsedeyim, enerji nasıl üretiliyor?

- Steve's Carts sayesinde yaptığımız, ağaç kesen-eken cartımızı yerleştiriyoruz, işlemini tamamladıktan sonra eşyalarını chest'ine koyuyor, bu eşyalar ise buradan enderchest'e thaumcraft3'deki Golem'ler sayesinde gidiyor. Bildiğiniz gibi, EnderChest'lerin birine ne eşya koyarsanız, hepsinde o eşya gözükür. Bu sayede odunlar, buradan Soarting Machine'a gidiyor. Soarting Machine'da odunlar ayırt ediliyor ve renklerine göre sıralanıyor.

Gerekli modlar..;

RedPower2
EnderChest
IndustirialCraft2
Steve's Cart's
ThaumCraft3

*Eğer ilgi olursa devamı gelecektir..:)

SteveCooper

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çalmak? bu sistemin kendine özel bir ismi var. Ayrıca ben kimseden hiçbir şey çalmadım, istersen Feed the Beast'in orjinal sayfasında araştıra bilirsin.

Seek_Mine | Yiğit

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Fake_Dead'dan çaldın :/
aynen çalmış ...
Sana Katılıyorum
Sizene adam kendisi bulamamıştır belki direwolf20 den alıntı yapmıştır kendisi bulamamıştır bende Fake_dead dan bakarak o wooden wind mill i yaptım budamı çalıntı yani herkezin yaptıklarından birini yapmak çalıntımı oluyor he ?

demirdagli1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizene adam kendisi bulamamıştır belki direwolf20 den alıntı yapmıştır kendisi bulamamıştır bende Fake_dead dan bakarak o wooden wind mill i yaptım budamı çalıntı yani herkezin yaptıklarından birini yapmak çalıntımı oluyor he ?
ama bu hiçbir şey söylememiş alıntı yaptım diye o zaman çalıntı ve emek hırsızlığı oluyor kapiş

SteveCooper

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bana katılanlara teşekkür ediyorum. Fake_Dead'ın kim olduğunu bilmiyorum, kanalını biliyorum fakat hiç izlemedim... Ayrıca bu sistemi, direwolf'dan gördüm ve Türkçe açıklamalı bir şekilde paylaştım...

barbo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ona bakarsan direwolf20 de yapıyo + alıntıda değil çalıntıda herkes böyle sistemleri rahatça kullanabilir yapabilir ve foruma koyabilir bende Fake_Dead hayranıyım ama sistem modların kurduğu bir şey ve minecraft ta yaratıcılığın neredeyse sınırsız olduğu için buna çalıntı ya da alıntı değil bilgilendirme denir