Sabitlik Minecraft Hikayesi :)

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bölüm 1- Hikayeye Giriş[ilk bölüm biraz saçma oldu ama 2 ve 3 süper!]
steve,doğduğu günden beri kendini kare bir dünyada bulan bir insandır.
pek te iyi olmayan bir hayatı vardır.özelliklede geceleri....
her gece rüyalarında sesler duymaktaydı.bu sesler hiç durmadan sende bir insansın demekteydi!.bu ne demekti ?steve zaten bir insan değilmiydi?.aslında o bir insandı,fakat minecraft denilen sanal bir hapishanede hapsedilmişti.onun ise bundan haberi bile yoktu.
bu hapishane devletin azılı suçluların hafızalarını silerek kare bir dünyaya atılmasından ibaretti.
sadece ağır suçlular atılmaktadır bu hapishaneye,ve bu sanal hapishanenin kurucusu ise NOTCH denilen zalim bir bilim adamıdır.
fakat notch,aslında kendine göre çok iyi bir insandır.çünkü insanlar hayatları boyunca 4 duvar arasında kalmak yerine minecraft dünyasında yaşayacaktı.bu hapishanede 1.000'lerce kişi vardır.
fakat 1.000'lerce kişiden sadece birisi bu hapishaneden kurtulabilme şansına sahiptir.
bu kişinin adı Steve'di.steve'nin hafıza silinme işlemi tam olarak yapılamadığı için bazı şeyler hatırlamaktaydı.steve'de anlamıştı,birşeyler ters gidiyordu.çocukluğundan beri bütün dünyanın kare olması,ona göre mantıklıydı.geceleri rüyasında bazı sahneler görüyordu.kısacık sahnelerdi.ve çok ilginçti,bu sahnelerin bazılarında insanlar kare değildi!
bu olabilirmiydi?
insanlar sadece kare olmayabilirmiydi???
doğduğundan beri kare olmayan bir şey görmemişti.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir gün yine rüya görmekteydi.
fakat bu rüya her zamankinden farklıydı,sürekli ejderhayı yen! ejderhayı yen! özgürlüğe ulaş! diyordu.
bu ejderha'da kimdi? özgürlükle ne kastedilmekteydi?
steve bunu ilerleyen zamanlarda öğrenecekti.çünkü o daha çocuktu.çok korkuyordu.bu rüyaları ne kadar önce görmeye başladığını hatırlayamacak kadar süredir görüyordu.fakat her gece korkunç rüyalar görmeyi her insan kaldırmazdı.ama bu onu daha da güçlendirmişti.cesaretini arttırmıştı.
steve içinde 20 adet ev olan küçük bir kasabada yaşamaktaydı. babası o çok küçükken ölmüştü.annesi ise ölüm döşeğinde yaşlı bir kadındı.zaten köyün en küçük ve fakir evi onlardaydı.kırık dökük bir ocakları,ortadan ikiye çatlamış bir (işçilik) masası vardır.
küçüklüğünde ona annesi bakardı.daha sonra annesi hastalandı.komşularının yardımıyla zar zor yaşayacak hale gelirler.steve 13 yaşına geldiğinde komşularıda yardım etmeyi kesmişlerdi.bu nedenle babasından kalma eski taş kazmasıyla tehlikeli madenlere atılmak zorunda kalır.
tabi annesinin ve kendisinin geçimini sağlamak evin giderlerini karşılamak vesaire derken kendine çok az para ayırabilmektedir. bir kaç ay sonra ancak bir balta alabilecek parayı toplayabilmiştir.balta almak istemesinin nedeni annesinin tehlikeli madenlere atılmasını istememesi ve madenlerde sağlığının giderek bozulmasıdır.zaten kıt kanaat geçinirken hastalanırsa,onlara kim bakacaktı?
bir demir balta almıştı.ormandada riskler vardı elbette, fakat baltasıyla kendini güvende hissediyordu.ve evet,baltası sayensinde ormanda birçok ağaç keserek eline biraz para geçirmişti.hatta ve hatta,artan odunlarını kışın annesini ısıtmak ve evi büyütmek için kullandı.
hayatı iyiden iyiye doğru gidiyordu.sefillikle geçen ömrü sonunda düzelmeye başlamıştı.çelimsiz bir çocuktu,fakat madende ve ormanda geçen ayları güçlenmesine sebep olmuştu.

istek olursa 3.bölüm yolda

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir gün steve ormanın dışına çıkmaya karar verdi.tehlikeli olabilirdi,ama zaten maceraya atılmayı seven bir çocuktu.büyükçe bir ovaya çıktı.uzakta birini görüyordu.ne yapacağına karar veremedi.ama en sonunda yanına gitmeye karar verdi.
gördüğü kişi demir bir baltayla odun kesmeye koyulmuştu.işine o kadar dalmıştı ki steve'nin yanına kadar yaklaştığını farketmedi bile.
fakat steve hemen arkasındayken kazara bir dala basmasıyla,yabancı kişinin demir kılıcını steve'nin boğazına dayaması bir oldu.
*-Yabancı Şahıs : Sen kimsin? orada ne yapıyordun!

kılıcını biraz daha iterek steve'in boğazını sıkıştırır.
-Steve : ben ormanın hemen dışındaki köydenim.yaşlı annemle yaşarım.uzaktan seni görünce bir süre tereddüt ettim,daha sonraysa yanına gelmeye karar verdim.Adım steve.senin adın nedir ?
Yabancı,bunun üzerine biraz yumuşamıştır.
*-Yabancı Şahıs : gerçek adımı sana söyleyemem.fakat bana LK_99 diyebilirsin.

neyse bilgisayarın şarjı bitiyor istek olmazsa yazmıcam :)

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş iyi diyon hoş diyon fanfic yaptım diyonda birde anlatımı dügün olsaydı dah güzel olurdu.Nesi düzgün değil dersen, -acak -ecek -mış -miş -yor ekleri tek bi hakeyede aynı anda yer almaz.Eğer -yor ekini daha sık kullanırsan daha çok okuyucu çekersin.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş iyi diyon hoş diyon fanfic yaptım diyonda birde anlatımı dügün olsaydı dah güzel olurdu.Nesi düzgün değil dersen, -acak -ecek -mış -miş -yor ekleri tek bi hakeyede aynı anda yer almaz.Eğer -yor ekini daha sık kullanırsan daha çok okuyucu çekersin.
onu bende farkettim :)
2-3 parçaya böldümde yazdım hikayeyi ondan.neyse senin anlıcağın poh ettim :) düzeltiyim şimdi

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
onu bende farkettim :)
2-3 parçaya böldümde yazdım hikayeyi ondan.neyse senin anlıcağın poh ettim :) düzeltiyim şimdi
Daha yeni yazmışsın zamanla düzelir gayet güzel olur bu hikaye :D Burdan Notch'ada özür dile :p adama zalim bilim adamı demişsin :D

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
oldukça düzelttiğimi sanıyorum :)
neyse bilgisayarın şarjı oldukça azaldı

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neys esen takıl yaa :D 2-3 gün sonra gelip hikayenin durumuna bakarım :D

Limoncuk|Crimor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
güzelmiş lan :D brber çekeriz belki bu arada yaratıkların birini mesela endermani fln yardımcısı yapabilirsin NOTCH un

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bölüm 4
steve,LK_99'un yanından ayrılıyor ve köye geri dönmek üzere yola çıkıyor.

köy biraz yüksek bir tepenin üstündeydi.tepenin etrafında ise bir orman çeviriyordu.ormanın dışında ise uçsuz bucaksız bir ova bulunuyordu.
steve ormanın girişine doğru geliyorken ormanın derinliklerinde yeşil bir leke gördü.gidip gitmemeye kararsızdı.çocukken ona öğretilen en önemli şey,ormana gitmemesiydi.çok tehlikeli olduğuna dair hikayeler anlatılıyordu.o ise bunlara çocukları korkutmak için söylenen yalanlar olduğunu sanmıştı.peki o zaman,bu yeşil şey neydi?
steve içinde sürüp giden bu kararsızlık kargaşası,arkasındaki çalıdan gelen seslerle sona erdi.bu kadar derin düşüncelere dalmışken bu sesi duyması onu korkutmuştu.hızlıca köye doğru koştu.1oo metre kadar gittikden sonra yeşil karaltının olduğu noktaya baktı.
gitmişti...

Dediğim gibi,steve çok cesurdu fakat onu bu kadar korkutan şey karaltı veya sesler değildi.babasının kaybolduğu ertesi gün cesedinin odun kesen bir köylü tarafından ormanda bulunması onu derinden etkilemişti.
cesedi neredeyse param parçaymış,hatta yüzü bile zor seçiliyormuş.köy yaşlısının dediğine göre,sanki yanında olanca şiddetiyle bir şey patlamış.tüm bunlar olduğunda steve 6 yaşındaydı.olanları zar zor hatırlıyordu.hatırlamadığı bazı kısımları ise annesine sormuştu.tabi anneside oda bu konuyu konuşmayı pek istemiyordu.işte steve'in ormandan korkmasının sebebi buydu.köye vardığında karanlık çökmek üzereydi.bu uzun günün ardından kendini olduğu gibi yatağa attı.fakat kendini yatağa atmasıyla kafasını yatağın tahta tarafına vurması bir oldu.çok acımıştı.normalde olsaydı ''ahhh''diye bağırırdı.fakat annesini uyandırmamak için kendini tutarak kısık sesle ''ıhh''dedi.
steve,
-Steve:Bu ömrümde geçirdiyim en kötü gündü.
Diye mırıldandı.
ardından kendini yatağına bıraktı ve göz kapakları yavaş yavaş kapandı...