[T]ime[M]an™
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yaratık savaşları arena haritamız cıkmıştır haritalarımızın konularında duyurulucaktır (spawn icin özür dileriz)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[/url
Bitirdim zümrütler envanterimde deildi ama 2 tane vardı 17 domuz eti görevi vardi galiba onu yaptım 2 kere.
Düzeltmen kabul edilmiştir ismin onur salonuna eklenmiştir tebrik ederizResimler yanlis vermişim cikmiyor galiba buyrun direk link vereyim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Haritamız artık eskidi yeni haritalarımızı oynamanızı tercih ederiz (Yaratık savaşları arena veya lanetli kitap 2 haritası)teşekkürler.
Haritanın zorluğu konulan efekler creeper patlaması hepsi dengeli ayarlanmıştır creeper patlaması yeraltına zarar vermesin diye bedrockla düşendisimdi indirip oynuyacagim yaratik savaslarini oynadım ama creper olmasi ve benim lavda olmem o mapi oynamama duygusu uyandirdiama lanetli kitabi simdi oynuyacagim
Biz aslında lavların akıntısı yaratıklara işler diye düşünüyorduk denememizde ve oynamamızda bunu görmüştükbedrackla döşenmesi cok iyi bir seydi ama yandaki camlari patladip lavlarla yollarimi kapatmislardı o yüzden oynamadım.