Bad Video Card Drives ÇÖZENE HEDİYE WAR

MrYildirim

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
HERKESE SELAM ARKADAŞLAR ALTTA EKRAN KARTI BILGILERIMI WERICEM ISTE BU HATAYI BILISONUZDUR BIR TURLU COZEMEDIM PC ÖZELLİKLERİ BİRAZ KÖTÜ AMA OLSUN YANİ PC PC'DİR İYİ ASLINDA HER NEYSE :D :D HEDİYE DERKEN NEYİMİ KASTETTİM ÖYLE HAVA ATMAK GİBİ DURUMUM YOK ELİMDE SADECE BİR KAÇ KODLAR FALAN WAR BOS OLAN 3 TANE DOTA KEY DAGITICAM 1 TANE MINECRAFT GİFT CODE BUNLARI DAGITICAM ARKADASLAR BU PCM ESKİ PCM BUNDA HATA WERDİ O YÜZDEN CÖZÜMÜNÜ BİLEN WARSA steam OLMASI GEREKIR CÖZÜMÜNÜ YAPİN HİC OLMADİ TEAMVİEVERDENDE YAPABİLİRİSİZ :D :D
işte resim. !
EMO.png

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
1 Saat önce diyordu ekran kartı driverimi yükledim düzeldi :)
Ya şu hediye mevzusuna girince inan edeceğim yardımdan da vazgeçiyorum of neden diğer insanların üzerine çıksın ki senin sorunun ?
Tamam hava atmak gibi bir niyetin ister olsun ister olmasın insanların dikkatini konuya çekiyorsun...
Dota2'yi FRAPS sorununda başkasına ver demişlerdi verdin mi ?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Orda Radeon X1300/1500 series mi yazıyor benim ekran kartı ?

MrYildirim

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bi sn ctrl + yapmayi denesene bu arada seni seviyorum bilesin :D arada öyle tartissakta yorumlarda

MrYildirim

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
o frapsi sorucaksan bi adam bi sürüm wermisti onu yükledim oldu adama werdim hatta video ceqcez onla yaknda

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya da bilgisayarımsa sağ tıkla sol üstde aygıt yöneticisi var ya ona bas orda yüklenmemiş d...
Amaan ne uğraşıyorum özelden link vercem driver genius yükle tara o indirsin kursun :D
Var mı driver genius veriyim mi ?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çok yorum yapıyorum ama şöyle bir konuda buldum gavurca :D anlamaya çalışıyorum ben anlarsam ben anlatırım anlamazsam sen anla :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yolladım inş. olur da Kartın adı Dxdiag da yazdığına göre driver kurulu düşündürücü iş kendi PC'm olsa kesin yapardım da :D
Ama sonuçta hatanin türkçesi kötü ekran kartı sürücüsü demekki sürücü kötüymüş güncellemek lazım :D