Wither isyanı(istila)Caga adventure

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Caga adventureden merhaba arkadaşlar çalışması cumartesi biten haritamız bugün trailer ve resimleri ile birlikde hazır deneme aşamasından geçirildi ve eksiksiz sorunsuz bugsuz şekilde herşeyi halledildi haritamız mini bir şehirde başlıyor sehirdeki insanların istiladan haberi yok (Rpg şeklinde oynarsanız role böyle oynayabilirsiniz) ilk zombi saldırısı metrodan geliyor ve haritamız başlıyor
Hairtamızın son bölümde witherle savaşıcaksınız witherin elçileri aylak (zombi) kurukafa(iskelet) yaratıkları sizi engellemek isticek ve sehri istila etmek isticektir insanlığın yeni nesli zombiler olmasını istiyorlar ve siz bir maceracı olduğunuz için bu şehiri kurtarmanız gerekiyor
Onur salonu (5)
Onur salonumuz 5 kişilikdir harita eğer yoğun indirme alırsa ilerde onur listesi acılması bekleniyor
1.emreercin (İLK KAN) tebrik ederiz
2.MonsterSpawner tebrik ederiz
3.Cikisminecrafts tebrik ederiz
4.
5.
Resimler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Trailer videosu:

Haritada başarılar dileriz

Eğlenceyi 2 katınamı katlamak istiyorsun işte sana bir muhimmat (Deagle+elbise texture)

İndir ve zevki 2 katına katla
Mini bilgilendirme (Önemli)
Harita 1.5 ve üzeri sürüm içindir başka sürümlerde arızalı olabilir (örnegin 1.4.7 1.3.6)
Zorluk Seviyesi Normal (Orta)
harita redstone yoğunluğu (yüksek) Bilgisayar sistem özellikleriniz düşükse haritada kasmalar yaşayabilirsiniz

Başarılar dileriz
Caga adventure (FARK YARATIR)

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Haritaı bitiren arkadaşların onur salonuna girebilmesi için elinde witheri öldürdüğüne dahil kanıt olarak nether yıldızı olmalı veya envarterinde kanıtlıcak şekilde göstermelidir bu resimdeki bir örnektir

emreecrin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
nether yıldızı nerde diyorsan. takılıyodum bir şey kırdım yere düştüm öldüm zırh hepsi orda yerde kaldı ama ne sayarsan anlatırım yaklaşık 120 tane zombi geldi en sonda sabah kapı açılıyodu

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
nether yıldızı nerde diyorsan. takılıyodum bir şey kırdım yere düştüm öldüm zırh hepsi orda yerde kaldı ama ne sayarsan anlatırım yaklaşık 120 tane zombi geldi en sonda sabah kapı açılıyodu
Emreercin yeterli bilgi vermemissin ama genede ismini onur salonuna koyucam öldüğünde öldüğüne dahil bir kanıt cekip ve bitirincede farklı bir resim cekseydin seni hemen koyabilirdim ama genede koyucam
Kinaslı tavsiyen için saol ve forum içindeyken bir daha küfür etmemeni öneririm aksi bir mapper olarak forumda kötülenebilirsin sadece öneri veriyorum MC EDİT multiplayerde kullanılsa belki daha iyi yapılabilirdi dediğin gibi biz harita sadece eğlencesine yapıldı bir dahakine istila haritası yapacak olursak daha yoğun çalışma daha zor ve daha eğlenceli yapmayı planlıyoruz tavsiyen için saol genede birde rica ediyorum yapmış olduğun (Aklıma Tarih dersindeki Patron Halil isyanı geldi mk) yorumunu kaldır realde edebilirsin ama forum sitesinde etmeni önermiyorum

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ordaki mk espiri arasıydı evet bundan dolayı birkez rapor yedim ama amacım kimseye küfür etmek değil hedef olarak söylediğim yada mesajını alıntıladığım birisi de yok madem düzelt diyosan düzeltiyim :)
Yok yanlış anlama espiri olarak yaptığını biliyorum ama sonuçda küfür oluyor realde yada ne biliyim arkadaş ortamında küfür etsen bir şey denmez uyarıda almazsın ama forum olunca konu başka oluyor ne yazıkki

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama şimdi gerçekten ayıp ettin ben yapılan mapa kesinlikle kötü demedim zaten kendimin daha iyi maplar yaptığını da iddia etmedim bir kaç tavsiyede bulundum yanlış bir şey dediysem özür dilerim cagaya sadece eksiklerini anlatmıştım yani :blase:
yok estafullah sen bizi yanlış anladın galiba hatalarımızı telafi etmemizde yardımcı oluyorsun bir sonraki haritalarımızda o hataların telafi edilmiş halini cıkartıp sunuyoruz oyuncuların yaptığı yorumlar bizim için cok değerli kötü olsada iyi olsada

emreecrin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
saolasın caga yeraltımezarlığı 2 de de aynısı olmuştu ama ben tam kanıt için bidaha bitircem

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni kendin ile harıştırma gerçi sen haritalar bölümünden çıkmıyosun o ayrı ama :D
Girip bütün mesajlarıma bakabilirsin post kasmak yada mesaj kralı olmak gibi bir amacım yok hatta en çok kaçındığım konudur bu bende hayırlı olsun gibisinden birşeyler dersin diye yazmıştım.

Ve ben günümün %50sini forumda insanlara yardım ederek yada insanlardan yardım isteyerek geçiriyorum bırakta olsun o kadar benim kadar çok online olan insan moderatör ve adminlerdir belki de sadece... Sildim konudaki mesajlarımı da.
Al bu da kaçındığımın kanıtı cidden senin böyle demeni beklemiyordum bi daha da girmem konuna mesaj da yazmam zaten.

Nedemek kardeşim hayırlı olsun k.b düşündüm demeyide 2.yorumumda diyicektim