ADMİN VE ARKDAŞLARDAN ACİL YARDIM MİNECRAFT PLUGİNS İÇİN ...

ALTAN07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. ben minecraft server kurdum ama bir problem var .şimdi ben /warp kodlarını nasıl yapacagımı bılmıyorum yanı /warp market
/warp orman

Vs..Vs gibi

Ayrıca PLUGİNS veya SERVER dosyası da yok . Kurulumda mı bir hata yaptım bilemiyorum. Kurduğum Server 0/30 Kişilik ve Şuanda çalısır durumda. hatta Kurucu **** seçildi diye yazı bıle gördüm. acil yardım edin lütfen.

ALTAN07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BEYLER ONCELIKLE COK COK TESEKKUR EDERIM SIMDI VERDIGINIZ BUTUN ONERILERI UYGULAYACAGIM BAŞARILI OLUR . AYRICA BEN NORMAL MINECRAFT 1.4.7 INDIRDIM VE GUNCELLEMEYLE 1.5.1 OLDU.SONRA SV ACTIM VE SV YE GIRDGMDE /op NICKIMI YAZDIM KURUCU OLDUM..SONRA PLUGINS LERI YAPMAK ISTEDIM AMA SERVER VEYA PLUGİNS DOSYASI YOKTU .

ALTAN07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ŞİMDİ ÖNCE BUKKIT MI KURAYIM YOKSA SUAN KURULU OLAN YERİN UZERINE MI KURAYIM.

ALTAN07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
KARDESIM DEDIKLERINI YAPTIM AMA PORT HATASI VERDI ..BAŞLAT.BAT DOSYASINI CALISTIRINCA NE YAPMAM LAZIM :surprise:

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
BU ARADA SEN ANTALYALI MISIN. 07 nıckının sonu
Kardeşim öncelikle
dl.bukkit.org adresinden bukkit'in son sürümünü indiriyorsun.
Daha sonra ister benim aşşağıda upload ettiğim startbatla ya da başka bir start.bat ile aynı klasöre yerleştiriyorsun.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bir klasör aç ve sadece ikisi olsun.
daha sonra indirdiğin dl.bukkit.org'dan indirdiğin .jar'ın adını değiştirip "craftbukkit" yapıyorsun.
Sonra launcheri açıyorsun tekrar bir hata çıkarsa buraya yaz :)

ALTAN07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ŞU ANDA PORT HATASIDA VERMEDI TAMAMEN TAMAMLADIM HEPINIZE COK TEŞEKKUR EDIYORUM ARKADASLAR OZELLIKLE ERDEM07 YE ..BI SORUN CIKARSA YAZARIM TEKRAR

ALTAN07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim öncelikle
dl.bukkit.org adresinden bukkit'in son sürümünü indiriyorsun.
Daha sonra ister benim aşşağıda upload ettiğim startbatla ya da başka bir start.bat ile aynı klasöre yerleştiriyorsun.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bir klasör aç ve sadece ikisi olsun.
daha sonra indirdiğin dl.bukkit.org'dan indirdiğin .jar'ın adını değiştirip "craftbukkit" yapıyorsun.
Sonra launcheri açıyorsun tekrar bir hata çıkarsa buraya yaz :)

BAD LOGIN hatası aldım

ALTAN07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ONUDA HALLETIM SUAN SV KURULDU .DENEME AMACLI OLARAK BIRINIZ SERVERIMA GELEBILIR MI SUAN. ip : 25.31.138.119 isim : ErLeR07