İlginç

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar ilk önce bir şey anlatmak istiyorum:
Kırk yılın bası su aralar survival oynayayım dedim, creativeyi bıraktım şimdilik.
Ama bir sürü hatalar buglar buldum. Örneğin:
* Oyundayken bazen kendi kendine oynuo oyun, yani gecikio tuslar bazen.
* Bazen moblara vuruyorum iskelet, zombi vs. ama ölmüyorlar. Onlar bana vurabiliyor ama.
* Bir kerede cit alaninin icindeydim. Birden ocagin üstüne isinlandim citten disari. Ama citlerin bazıları yıkılmış zemin(toprak) sağlamdı. Sadece citler ve sekar kamisi yikilmisti. Baska bir sey değil. Çok garip, Garip olan sey isinlamasi sanki.
Şimdilik aklıma bu kadar geldi Survivalde sorunlarım bunlar:
Ne bu sorunlar bug mu acaba? Bellekte iyi kasmıyor oyun ama bu sorunlar oluyor. Kasma olmadan ama.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
1- Faren yada klavyen bozuktur. Kendi kendine oynamaz oyun.
2- Elinle vurursan öldürmek uzun sürer. Kılıç yapıp vur.
3- Creeper patlayıp seni ocağın üstüne atmıştır. O an da oyun kasıp, ışınlanmış gibi görmüssündür.

emreovus33

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Faren yada klavyen bozuktur. Kendi kendine oynamaz oyun.
2- Elinle vurursan öldürmek uzun sürer. Kılıç yapıp vur.
3- Creeper patlayıp seni ocağın üstüne atmıştır. O an da oyun kasıp, ışınlanmış gibi görmüssündür.

Vallahi tebrik ederim. Adam son noktayı koydu. Ama asla unutmayın; Minecraft Bug Tracker kullanarak bulduğunuz hataları Mojang'a iletebilirsiniz. :)

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Server değil tek kişilik, ve lag diyenler var artık biliyor ne olduğunu. Anlamayanlar var ben üstüne getiriyorum imleci vuruyorum bazen oluyor tabi kırmızı olmuyor bazen oluyor canı hic gitmiyor onun yüzünden öldürdü beni yaw:D
Kılıçla ilgisi yok yani elle vurulmadiktan sonra:D Kılıçlıydım galiba.
Kasmış olabilir ama zemin niye yıkılmadı? Cevap ver bakim:D
1.'sini bosver dicemde sinir oluyorum oluncada:D
Ama gerçekten bazen kasınca oluyor galiba, geriden gidiyor hani basıyorum daha sonra algılıyor 1-2 saniye 2-3-5 saniye filan oluyor çok değil ama yinede sinir bozucu:D

Theaser99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server değil tek kişilik, ve lag diyenler var artık biliyor ne olduğunu. Anlamayanlar var ben üstüne getiriyorum imleci vuruyorum bazen oluyor tabi kırmızı olmuyor bazen oluyor canı hic gitmiyor onun yüzünden öldürdü beni yaw:D
Kılıçla ilgisi yok yani elle vurulmadiktan sonra:D Kılıçlıydım galiba.
Kasmış olabilir ama zemin niye yıkılmadı? Cevap ver bakim:D
1.'sini bosver dicemde sinir oluyorum oluncada:D
Ama gerçekten bazen kasınca oluyor galiba, geriden gidiyor hani basıyorum daha sonra algılıyor 1-2 saniye 2-3-5 saniye filan oluyor çok değil ama yinede sinir bozucu:D

Peki bu olay survival'da mı creative'de mi oldu?

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
L*n 1 kerelik olsun dedik bir şey demedik bu sefer daha cok oldu yine arttı. Yaw 1 kere oluyordu bundan öncede neyse geçtim artık bir şey demedim bu sefer daha cok artmaya basladı yaw daha da sinirliyim su an. Delircem servereda bu yüzden herkesin yüzüne kapattim. Normal tek kisiliktede oluyor.
Bir sorun daha var creativedeydim normalde kasmıyordu yukari ciktim gezeyim dedim kastı bir ara. Sonra hep olmaya basladi neyi etkiledi yukarı cikmakta sonra ara sıra kasmaya basladi acaba?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
L*n 1 kerelik olsun dedik bir şey demedik bu sefer daha cok oldu yine arttı. Yaw 1 kere oluyordu bundan öncede neyse geçtim artık bir şey demedim bu sefer daha cok artmaya basladı yaw daha da sinirliyim su an. Delircem servereda bu yüzden herkesin yüzüne kapattim. Normal tek kisiliktede oluyor.
Bir sorun daha var creativedeydim normalde kasmıyordu yukari ciktim gezeyim dedim kastı bir ara. Sonra hep olmaya basladi neyi etkiledi yukarı cikmakta sonra ara sıra kasmaya basladi acaba?
Abi yapacağın bi force update burda bizi uğraştırıyon sende :D