HELİOS Online Sizlerle.

kralcocuk35

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Helios Online Sayfasına Hoşgeldin,

Bu Bir Minecraft Vds Serveridir.(Vds,Vps'den Daha İyi)

Öncelikler İp: 46.105.75.83

Sayfamızda Herşeyi Bulabilirsinz.

Reklamcı Adayları "Reklamcı Form" Kısmından Form'u Doldurarak Reklamcı Olabilirsin.[Reklamcı Olmanın Özelliği Bir Yere Işınlanırken Süre Beklemenize Gerek Kalmıyor]

Serverda 0 Lag Vardır ve Server Süresi Sınırsızdır.

Serverda Hergün Event Vardır.

Forum Açıldı Hemen Üye Ol! :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Server Artık 3'e Ayrıldı! SkyBlock,HungerGames,Factions(Önerilir) Herkesi Bekleriz.

.:7/24 HeliosOnline [Çekirdek] Vds Server:.

*100 Kişilik Kapasite.

*Sınırsız Trafik - 0 Lag

*[SkyBlock,Factions,HungerGames] Vardır.

*Vip Almak İçin Ekle Skype: [GÖLGE]-AHMET

*İlgili ve Adaletli Adminler.

*Sürekli Yeni İçerik ve Etkinlikler.

*Server Dolarsa Kapanmaz.

*Sunucu Bilgileri;
*i7 İşlemci
*32 GB Ram
*4 TB HDD
*100Mb Hat

*Server Sitesi: heliosonline.tr.gg

*Facebook Adresimiz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

**İP**: 46.105.75.83

*Daha Fazlası İçin Sende Bize Katıl, 1dk bir şey Eksik...Oda Sensin! HeliosOnline...

Deansk89

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya arkadaşım ben bıktım siz bıkmadınız konuları yanlış yere açıp duruyorsunuz yeter server tanıtımını yapmışsın adminler boşubosuna mı açıyoooooooooooooooooooo minecraft server tanıtımları diye gidip oraya açsanaaaaaaaaaaaaaaaaa kafayı yicem şimdi Rapor Edildin

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ya arkadaşım ben bıktım siz bıkmadınız konuları yanlış yere açıp duruyorsunuz yeter server tanıtımını yapmışsın adminler boşubosuna mı açıyoooooooooooooooooooo minecraft server tanıtımları diye gidip oraya açsanaaaaaaaaaaaaaaaaa kafayı yicem şimdi Rapor Edildin
Moderatörlük başvurusunda bulunsana ?
Ben başvurdum hala bi tık yok benden mod olmazmış yani onu anladım :D :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benim yaş yetmiyo ve zamanım yok :D yoksa ben başvururdum hertürlü :D 1 yaşla kaçırdım :D
Yok ben de 1 yaştan kaçırdım craft_man'a özelden mesaj attım 16 yaşındayım olur mu diye olur formu gönder demişti
Bu arada ben forum yetkililerinden bile çok online'ım burda niye mod yapmadılar anlamadım bi yamuğumuz da yok :D