CHANNEL YEPYENI SERILER VE ALIMLAR BAŞLAMIŞTIR

MrYildirim

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
CHANNELDE CEKILIS VIDEOSU VAR SUAN MINECRAFT PREMIUM 2. CEKİLİSDE WERİLCEK TOMB RAIDER LEFT 4 DEAD 2 SUAN CEKILISDE KANALA GÖZ ATİN SURVVİAL SERİSİ BASLADİ BASKA OYUNLAR VE MODLARLA SURVİVAL VB ŞEYLER OLCAK Skype: pringlees3
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
katilacak 1 kisi 14 üstü olsun biz 16 yşındayız normalde 2 kişyz

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Len yine mi sen.
:D
Bu arada ses cidden fazla videoda PCnin ses açık olduğu halde ben de diyom ki bi yerden bi vızlama geliyorda nerden geliyor :D

MrYildirim

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çekliş Yapma Sen derken ? Böle insanlara gıcık oluyorum işte videoyu seyretmeden çekiliş yapma sen bi acıklamayı oku hatta türk insaninin yazıya ve okumaya karsi bi şeyi oldugu icin söyliyim kisa ve öz acikalmayi [CHANNELI TANITMAK AMACLI BIR CEKILIS VIDEOSU] '' dedim eger izlediysen

Kokos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
izlemedim ve kardeşim yanlış anladın şimdi bukadar para bayılıcağına vazgeç diyorum afedersinde birçok böyle para babası çekiliş yapan var fakat 60 aboneyi geçemiyorlar benimki sadece tavsiyeydi gerisi sana kalmış

MrYildirim

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
izlemedim ve kardeşim yanlış anladın şimdi bukadar para bayılıcağına vazgeç diyorum afedersinde birçok böyle para babası çekiliş yapan var fakat 60 aboneyi geçemiyorlar benimki sadece tavsiyeydi gerisi sana kalmış
Yok yaşım kücük ve oyun alcak paramda yok zaten war olanlari oynuyorum steamda ben bunlari hediye olarak almistim ve benim bilgisayarimda oyunlar acayip kasmaya basladi leptop oldugu icin ve markasinin cok kötü oldugun yeni ögrendim ise yaramadigi icin

Kokos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sana önerim git bunları gitti gidiyordan sat böyle boş işlerden daha karlı olucaktır bence :)