Hamachi Serverlerde Hakkında Bilgisi OLanlar

BlazirraT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadasslar Ben Evde bir hamachi server kurdum ıp flan ayarlardım ama ben mesala bizim evde açmıyor minicraft bişeylerin güncellenmesni istiyor flan filan işte . Ben bunu nete gittigimde sürekli Ip o netin pc sine göre ayarlamam gerekiyr öbür türlü girmiyor. Ben netten evin hamachi baglansam ıp değiştirmeme gerek varmıdır ? ben hamachide gece gündüz v.b kodların hiç birini bilmiyorm onlarıda cevap atarsanz bide ben mesale nette oynuyorm admin olarak yaptıgım yerlerin hepsi siliniyor bilgisayara açp kapattıgımda sadece isimsiz bi hesapla girdigimde kalıyor yaptklarım buna bi çözm varmıdır ?

Arkadaslar bide Bizim internetciler fiyatları saati : 1.5 tl yaptılar sizin oralardada öylemi meraktan sordum bunu .d

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Evde kurduğun servere cafeden bağlanmak için evdeki bilgisayrını ve hamachini açık bırakıp sonrada cafeye gidip oradan hamachine bağlanman gerek anca o şekilde girersin. /time set 0 yazarsan gündüz olur ./toggledownfall yazarsan yağmuru kapatırsın. Serverini kapatırken stop yazarak kapatırsan bu olay ortadan kalkabilir.

Ayrıca bizim burda baı kafelerde saati 50kr. baızlarında 1TL :D

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O kadar anlatım bozukluğu varki sorununu anlayamadım -_- hamachi açıyormuşsun sonra ne oluyormuş?? :surprise:

BlazirraT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O kadar anlatım bozukluğu varki sorununu anlayamadım -_- hamachi açıyormuşsun sonra ne oluyormuş?? :surprise:
Öncelikle Katılıyorm .d

Şimdi ben evde kurdugum hamachi servere nete gittimmi ıp değiştirmem gerekiyor ıp değiştirince oyunada yaptıklarım siliniyor bunun çözümünü arıyordum arkadaş verdi sağolsn deniycem bakalm sence napmlym

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
şimdi bak evde hamachini aç server ı da aç çalışır durumda bırak internete githamachiden kendi ağına bağlan normal minecraftı aç ipv4 adresini multiplayer kısmına ekle ve oyuna gir bu kadar basit aklımdayken serverı kapatmadan /save all yap /stop yaparak serverı kapa

BlazirraT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şimdi bak evde hamachini aç server ı da aç çalışır durumda bırak internete githamachiden kendi ağına bağlan normal minecraftı aç ipv4 adresini multiplayer kısmına ekle ve oyuna gir bu kadar basit aklımdayken serverı kapatmadan /save all yap /stop yaparak serverı kapa
ipv4 nedir kardeş Ip adresimi ? bide sürüm 1.5 Save all gecen yazdm olmadı ? Bu arada / stop Oyun içindeykenmi yazcam yoksa serveri açtıgımz bi yer varya oraya mı yazcm

ipv4 nedir kardeş Ip adresimi ? bide sürüm 1.5 Save all gecen yazdm olmadı ? Bu arada / stop Oyun içindeykenmi yazcam yoksa serveri açtıgımz bi yer varya oraya mı yazcm
Bu arada Kardeş dedim ama erkek sandım Orda Bayan yazymş sonradan gördm k.b

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
evet ip 25... diye başlayan şey.. save de sadece bide oyunun içinden yada serverdan yazman farketmez oyundanda yazarsan olur serverdan da yazarsan olur..

Sorun değil :) kardeş iki cinsiyet içinde kullanılabilinir bir hitap şekli sonuçta..

BlazirraT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
evet ip 25... diye başlayan şey.. save de sadece bide oyunun içinden yada serverdan yazman farketmez oyundanda yazarsan olur serverdan da yazarsan olur..

Sorun değil :) kardeş iki cinsiyet içinde kullanılabilinir bir hitap şekli sonuçta..
/stop da aynı şekildemi ? sana buğan vereyim dicem de nerden veriliyor bilmiyorm :)

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
evet ve 3-4 kere okumama rağmen buğan nın ne olduğunu çözemedim o konuda yorum yapamayacağım üzgünüm..

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Valla boşver biliyormusun çokta önemli değil işine yaradıysa yazdıklarım gerisini boşver ve o puğan değil ablacım puan. Birisine puğan dersen ne dediğini anlamaz.. Buğanı hiç anlamaz.. :)