Plotme

erdemefe07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun Alekum Arkadaslar......
Serverimde plotme indirdim ve oyunda mapını da kurdum ama nasıl oyuncular girdiğinde arsa almak için ne kadar para ödeyeceklerini nasıl ayarlayacağım ? bir de plotme dünyamda ördek tavuk zombi filan doğuyor bunu nasıl yok edicem lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

LALAHAN

Marangoz
En iyi cevaplar
0
""Selamun Alekum Arkadaslar......
Serverimde plotme indirdim ve oyunda mapını da kurdum ama nasıl oyuncular girdiğinde arsa almak için ne kadar para ödeyeceklerini nasıl ayarlayacağım ? bir de plotme dünyamda ördek tavuk zombi filan doğuyor bunu nasıl yok edicem lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler""

Kardeşim PlotMe Dosyasındaki config.yml klasöründen halledebilirsin.Her türlü değerler orada var :)Olmadı Ö.M atabilirsin:)

erdemefe07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
""Selamun Alekum Arkadaslar......
Serverimde plotme indirdim ve oyunda mapını da kurdum ama nasıl oyuncular girdiğinde arsa almak için ne kadar para ödeyeceklerini nasıl ayarlayacağım ? bir de plotme dünyamda ördek tavuk zombi filan doğuyor bunu nasıl yok edicem lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler""

Kardeşim PlotMe Dosyasındaki config.yml klasöründen halledebilirsin.Her türlü değerler orada var :)Olmadı Ö.M atabilirsin:)
peki nasıl ayarlicam ?