Cracklilere kötü haber

Nexos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyunun diğer sürümünde yani 1.6 da crackliler giremeyecek benim araştırdığıma göre öyle. giriş kısmı değişecek ben baktım MinecraftDev 0.2 olarak gözüküyor. Ve oyunun fiyatı artacakmış.

sonic4

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet öyle beyler false yapinca swre giremiyorsunuz 55 lira verip oyunu alin başka şansınız yok dün denedik allahtan ikimizde arkadaşımla preyiz :D peki oyunu tekrar alacakmiyiz

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet öyle beyler false yapinca swre giremiyorsunuz 55 lira verip oyunu alin başka şansınız yok dün denedik allahtan ikimizde arkadaşımla preyiz :D peki oyunu tekrar alacakmiyiz

Minecraftwiki den baktim ve "İndevden beri aynı başlatıcıyı kullanmak 1.6'dada mümkün...Ve satin alanlar çok şanslı fiyatlar artacak" yaziyordu :) Ama crack olayından haberim yok :)

JokerHead.™

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğim kadarıyla deneme sürümüne giremiyoruz sadece.Zaten Mojang böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum.Sonuçta

"Parası olmayan arkadaşlar oyunu korsan alabilirler." diye bir söz kullanan ve benim takdir ettiğim bir firma :D

Deansk89

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
böyle bir şey yapmazlar herhalde sonuçta parası olmayan binlerce hatta milyonlarca insanlar var yani crackli oynayan insanlar sürüsüyle böyle bir şey yaparlarsa ciddi oyuncu kaybına uğrayabilirler

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eğer crack giderse bizde yeni sürümü oynamayız eski sürümlerde kalırız yani minecraftı bırakmam

~Alex~

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu Konuyu Acan Tamamen Salak Biri Cracklileri neden durdursunlar ??? Kardeşim Bi Düşünün Adam Yalan Atio Korkutmak için siz hala elizabeth..