Not Enough İtems Yardımmm

assasinTR

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Nei yanda görünmüyor ama oyunda var kontrol ettim modpacks kısmından
olmadı dosyaları bana uploadlayabilirmisiniz?

Kranux

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynı sorun bende de vardı nasıl çözüldü bilmiyorum ama şu olaydan sonra çözüldü.Herkese soruyordum kimse bilmiyordu o ya bas falan diyordu ama olmuyordu.Bkunkcu nun ayarladığı technic mod düzeltme programını çalıştırdım ardından da technic i kullandım.O günden beri sorun çözüldü sanırım technic mod düzeltme benim sorunu da çözdü.

assasinTR

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
bende düzelttim ama öyle değil :)
ayrıca benimki ftb ultimate :)
şu ekran arayüzü var ya butonlar en büyükteydi normal yaptım düzeldi

HaylazCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İtemlerin Gözükmesiistiyorsan Crashreport içindekileri ve minecaft nei dosyalarını sil girince zaten n ye bas çıkar onalraı sil bide forgemodloader cilentini 3 tane var zaten girince oyuna zaten yükler

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    154.3 KB · Görüntüleme: 365

HaylazCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sonra budosyayı sil Kırmızı ile çizdiklerimi.

Ekli dosyalar

• 2.png
    2.png
    176.9 KB · Görüntüleme: 261

Alimer1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aynı sorun bende de vardı nasıl çözüldü bilmiyorum ama şu olaydan sonra çözüldü.Herkese soruyordum kimse bilmiyordu o ya bas falan diyordu ama olmuyordu.Bkunkcu nun ayarladığı technic mod düzeltme programını çalıştırdım ardından da technic i kullandım.O günden beri sorun çözüldü sanırım technic mod düzeltme benim sorunu da çözdü.
Onsuzda kolay: O envanteri açınca opitons var oda yok sa o yabas varsa NEI Disabelt (yanlış olabilir) olmalı anebeld (yanlış olabilir) yap