silinsin

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Güzele benziyo istersen bazı pluginleri Türkçeleştirip veriyim sana ? Ayrıca simplewelcome ekle bence tavsiyem birde GroupManagere DenemeRehber-builder-mod ekle çünkü adamlar swye admin builder vs. kişiler alıcaklarında bu grupları kullanabilirler.

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzele benziyo istersen bazı pluginleri Türkçeleştirip veriyim sana ? Ayrıca simplewelcome ekle bence tavsiyem birde GroupManagere DenemeRehber-builder-mod ekle çünkü adamlar swye admin builder vs. kişiler alıcaklarında bu grupları kullanabilirler.
O dediğiniz plugini düşüneceğim.Zaten bu lite paket.Bu arada Türkçe'ye çevirme konusunda yardım istemiyorum sağolun.İşin zevki ve gururu orada.Dediğiniz grupları full versiyonda eklemeyi düşünüyorum.Teşekkürler.

elor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
plugin pack gercekten güzel ama builder sarı rehberin ii kurucu kırmızı mod koyu mavi asistan acik mavi ve admin turuncu olsa gercekten mukemmel olurdu ama yinede saol

( bide vipler ayarlımı ayarlıı ise kullanıcam )

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsterseniz internetten groupmanager ayarlama ile ilgili videolar izleyip renklerini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.Paketteki mevcut Groupmanager içinde Vip grupları maalesef mevcut değildir.

Thaum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
serverde op olamayanlar hiçbir kıramıyor koyamıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?

ceylan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR ARANIZDA SERVERİME GELECEK VARMİ HAMACHİDEN OYNANIYOR EGER PLUGİN DE YARDIMCI OLURSANIZ ADMİNLİK CERECEM BUKKİTİR 1.5.1 DİR