Snapshot Snapshot 13w16a

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten crack oynayanlar oyunun asıl zevkini alamazlar.Minecraft Türkiye'nin forumunda bile üyeler premium değil.Bir yorumda da dendiği gibi Minecraft'ın resmi forumuna dönebilirim.

fearlesshuman

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Her yorumu okumadım ama .jar ı bekleyenler için söliyim bunun jarı sizin jarla farklı değiştirmişler klosörlerini falan büyük ihtimalle korsan kullanıcılar engellenecek.
-Edit-
Bkunkcu bulmuş ama daha kesin deil onlarda deişebilir

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Her yorumu okumadım ama .jar ı bekleyenler için söliyim bunun jarı sizin jarla farklı değiştirmişler klosörlerini falan büyük ihtimalle korsan kullanıcılar engellenecek.
-Edit-
Bkunkcu bulmuş ama daha kesin deil onlarda deişebilir
Sanmıyorum değiştirebileceklerini.

ultrahigher

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorumların birçoğunu okudum evet forum.minecraftturk.com'da çok cracklı kullanan var evet bazılarının durumları yetiyor fakat bazıları başka bir oyunu istiyor bazıları da onlar kazanmasın diye düşünüyorlar. Bazılarının parası yetmiyor , ailesi kızıyor vb. vb... Ben de premium değilim param yetmiyor ha yetse bile ailem aldırmaz.

melih36

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Forumda herkes mi crack'li oynuyor ya? :(
Kepazeliğe bak.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu; ama üyelerin neredeyse hepsi crackli oynuyor. :(
Ben Minecraft'ın resmi forumuna geri dönüyorum. :/
kardeşim herkes crackle oynuyosa sana ne madem biliyodun herkes cracklıi neden şimdiye kadar bu forumdasın bide rütben altı madencisi olucak. bi daha böyle hava atmak için gelme