MountTurk
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
peki not eugh items nası kullancaz alıyorum itemi koyuyorum envantere siliniyortoo many items sadece hiledir
artı onun için modloader lazım
ve ztn not enoug items var
peki not eugh items nası kullancaz alıyorum itemi koyuyorum envantere siliniyortoo many items sadece hiledir
artı onun için modloader lazım
ve ztn not enoug items var
teşekkürlersorun değil iyi oyunlar
not enoug items bazı esyaların yapılışını gösterir bir türlü hile deildir bu e ye basıp bir esyanın ustüne gelip r ye basarsanız nasılpeki not eugh items nası kullancaz alıyorum itemi koyuyorum envantere siliniyor
önemli deilGüzelmiş Gardeş Ellerine sağlık![]()
yah kardeş ben bu modlarla oynarken kafalık takıyorum göstermiyor nası duzeltceznot enoug items bazı esyaların yapılışını gösterir bir türlü hile deildir bu e ye basıp bir esyanın ustüne gelip r ye basarsanız nasıl
yapıldığını gösterir.
hangi kafalığı takıyosunyah kardeş ben bu modlarla oynarken kafalık takıyorum göstermiyor nası duzeltcez
hepsini takıyom bbişi olmuyo kafalıklar gözükmüyohangi kafalığı takıyosun
arkadaşım defansını veriyorsa gözükse ne olur gözükmese ne olur peki defansı veriyormuhepsini takıyom bbişi olmuyo kafalıklar gözükmüyo
verioda gözükmesini istiyom şey bide swlere girmiyo crash veriyoarkadaşım defansını veriyorsa gözükse ne olur gözükmese ne olur peki defansı veriyormu