Kulaklık

Andronova

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kulaklık takmak zararlımıdır pc kulaklığı arkadaşlarım bana takma diyor gelecekte sağır olrsun diyorlar survivor videoları çekiyoruz arkadaşlarla mikrofonlu kulaklık var ve korkudan takamıyorum acil bir cevap alırsam çok memnun olacağım saygılar.

berkeps3

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun ettiğin şeye bak XDXD Kullan gitsin ben son sesle oynuyorum ama zombi gelirse sesi %50 yapıom :D

Cendermen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aga Sağır Olmak İstemiyosan
1) Beats Audio Kulaklık Alıcaksın (Orjinal)
2)Evde Kimse Olmucak
3)Kulaklığı Takıcan
4)Son sese getiricen
5)Youtube (Dj BL3ND veya Skrillex) yaz
6)Kop %100 Sağır Olmama Garanti :)

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
olay kulaklığın desibeliyle alakalı bazı kulaklıklar 105 db(bir uçağın sesi kadar) ses verebiliyor o yüzeden sesin %70 -%80 arası tutulması gerekiyor gelecekte kulak sorunları yaşamamak için kulağınızı rahatsız etmeyecek seste oynayın. ve kulaklık seçiminizi iyi yapın genellikle 10 - 15 tl olan kulaklıklar kötü ses verir ve sesi bozar. bu yüzden iyi markalardan 50- 100 tl gibi kulaklıklar alıp kullanmak gerekir.

Andronova

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
olay kulaklığın desibeliyle alakalı bazı kulaklıklar 105 db(bir uçağın sesi kadar) ses verebiliyor o yüzeden sesin %70 -%80 arası tutulması gerekiyor gelecekte kulak sorunları yaşamamak için kulağınızı rahatsız etmeyecek seste oynayın. ve kulaklık seçiminizi iyi yapın genellikle 10 - 15 tl olan kulaklıklar kötü ses verir ve sesi bozar. bu yüzden iyi markalardan 50- 100 tl gibi kulaklıklar alıp kullanmak gerekir.
15 liralık kulaklığım ama kısık seste oynsam bir şey olrmu melih ? :D