Minecraft Üyelik Satılır! Hemde Çok Ucuz Bir Fiyata!

matrx5

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu Kapatılmıştır.Satışları İptal Ediyorum.Nedeni Daha Fazla Tartışma İstemediğimdendir.Lütfen Moderatörler Dikkate Alsın.Ve Konumu Kapatsın.

matrx5

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sen De Minecraft Olabilir Ama Önemli Olan Minecraft'I Olmayana Minecraft Verebilmek :)

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 15 yasindayim kredi kartim filan yok . Ankaradayim, hangi yolla alicam ?

matrx5

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kredi Kartına Gerek Yok.
Her Türlü Şekilde Alma İmkanı Sağlıyoruz.
İster Ptt İster Garanti İsterseniz Mobil Ödeme Yoluyla Satın Alabilirsiniz.

matrx5

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Soru , Sorun Ve Cevaplar :
Soru : Nickleri Ne
Cevap : Blackboewl99 Daha Farklı Farklı İsimler Var.
Sorun : dostum acaba sen bundan nasıl kar edicen anlamadım kesin bi şey vardır gibi geliyo :(
Cevap : Bizim Bu İşte Öyle Kaçamaklığımız Sahtekarlığımız Yok Sadece Daha Ucuza Kendisinde Minecraft Orijinal Olmayanlara Bir İmkan Sağlıyoruz.

TahaYUKSEL[YouCraft]

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Soru , Sorun Ve Cevaplar :
Soru : Nickleri Ne
Cevap : Blackboewl99 Daha Farklı Farklı İsimler Var.
Sorun : dostum acaba sen bundan nasıl kar edicen anlamadım kesin bi şey vardır gibi geliyo :(
Cevap : Bizim Bu İşte Öyle Kaçamaklığımız Sahtekarlığımız Yok Sadece Daha Ucuza Kendisinde Minecraft Orijinal Olmayanlara Bir İmkan Sağlıyoruz.
Peki Neden Boyle Birsey Yapiyorsunuz ? Anlatinda Bilelim

matrx5

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft'In Satış Değeri Gittikçe Artıyor.Bunun Yüzünden Alıcı Sayısı Hala Yerini Tutsa Da Çoğu Minecraft Kullanıcısı Multiplayer Üzerinden Orijinal Olarak Oynayamıyor.
Hem Biz Biraz Kar Edelim Hem De Minecraft Orijinal Sahibi Olamayan Kullanıcılar Minecraft Sahibi Olsun Multiplayer Oynayabilsin Diye Böyle Bişi Yapıyoruz.

TahaYUKSEL[YouCraft]

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft'In Satış Değeri Gittikçe Artıyor.Bunun Yüzünden Alıcı Sayısı Hala Yerini Tutsa Da Çoğu Minecraft Kullanıcısı Multiplayer Üzerinden Orijinal Olarak Oynayamıyor.
Hem Biz Biraz Kar Edelim Hem De Minecraft Orijinal Sahibi Olamayan Kullanıcılar Minecraft Sahibi Olsun Multiplayer Oynayabilsin Diye Böyle Bişi Yapıyoruz.
Hem Biz Kar Edelim Diyorsunuzda Gercek Degeri 55 Tl Olan Seyi 15 Tl Ye Satarakmi Kar Ediyorsunz ?