''essentials'' Plugini Yardım

naileno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar herkesin bildiği gibi ''Essentials'' serverlerde bir olmazsa olmazdır.Arkadaşlar ben serverimi kurdum herşeyimi yaptın bir normal oyuncuda deneyim dedim . Modu falan değiştirdim markete ışınlanayım dedim . ''/warp market'' yazdım sonra şöyle bir hata verdi ''You do not have access to that command'' diye . Sanırım Essentials pluginim bozuk.Birde oyuncu olunca yerden düşen itemi alamıyor lütfen sorunlarıma yardımcı olun lütfen

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
İlk hata permission hatasıdır. Yani essentials iniz bozuk değil:
default grubuna şu permi eklerseniz düzelecektir: - essentials.warp
Ama eğer essentials configinde per-warp-permission: bölğmğ true ise yuakrıdaki perm e ".market" eklemeniz gerekir. " siz
İkinci hata groupmanager den kaynaklanıyor olabilir:
oyuncular wg siz bir alanı kırabiliyor mu?
plugin listenizde permissionEX, ModifyWorld ve ya pex in alt pluginleri var mı?
Yukarıdaki iki sorunun cevabı sorunu çözmemize yardım edecektir. Ve eğer bu pluginler ile ilgili daha fazla bilgi isterseniz imzamdaki Rehber Konu ya göz atabilirsiniz. Ve eğer işinize yararsa lütfen beğenin.

naileno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk hata permission hatasıdır. Yani essentials iniz bozuk değil:
default grubuna şu permi eklerseniz düzelecektir: - essentials.warp
Ama eğer essentials configinde per-warp-permission: bölğmğ true ise yuakrıdaki perm e ".market" eklemeniz gerekir. " siz
İkinci hata groupmanager den kaynaklanıyor olabilir:
oyuncular wg siz bir alanı kırabiliyor mu?
plugin listenizde permissionEX, ModifyWorld ve ya pex in alt pluginleri var mı?
Yukarıdaki iki sorunun cevabı sorunu çözmemize yardım edecektir. Ve eğer bu pluginler ile ilgili daha fazla bilgi isterseniz imzamdaki Rehber Konu ya göz atabilirsiniz. Ve eğer işinize yararsa lütfen beğenin.
İlk olarak sizin dediğiniz yöntem -essentials.warp ı denemişdim olmadı
ikinci olarak wg li alanı hiçbir oyuncu kıramıyor
üçüncü ve sonra olarak o dediğiniz pluginlerin hiçbiri yok bende sanırım bana asıl lazım olan config dosyası ayarlı bi config dosyası verebilirseniz çok sevinirim :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Denemeniz gereken perm -essentials.warp değil; - essentials.warp. Yani "-" ile e arasında "boşluk" var eğer boşluk bırakmazsanız o permi o gruba yasaklamış olursunuz.
Wg li bir alanın biri tarafından kırılmasını istiyorsanız şunu yazmalısnız;
/rg flag alan build allow
3. olarak ta GroupManager den Default grubunun altındaki build: i true yaptınız mı? Eğer nasıl yapıldığı bilmiyorsanız imzamdaki Rahber Konudan "oyucular bir şey kıramıyor/koyamıyor" bölümüne göz atabilirsiniz. Eğer işinize yararsa beğenmeyi unutmayın.
ben size GroupManager in groups.yml sini de atabilirim.

naileno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Denemeniz gereken perm -essentials.warp değil; - essentials.warp. Yani "-" ile e arasında "boşluk" var eğer boşluk bırakmazsanız o permi o gruba yasaklamış olursunuz.
Wg li bir alanın biri tarafından kırılmasını istiyorsanız şunu yazmalısnız;
/rg flag alan build allow
3. olarak ta GroupManager den Default grubunun altındaki build: i true yaptınız mı? Eğer nasıl yapıldığı bilmiyorsanız imzamdaki Rahber Konudan "oyucular bir şey kıramıyor/koyamıyor" bölümüne göz atabilirsiniz. Eğer işinize yararsa beğenmeyi unutmayın.
ben size GroupManager in groups.yml sini de atabilirim.
saolun group manager için ben buildi true yapmışdım ama siz bana nolur ne olmaz o ''groups.yml'' dosyasını gönderin. Bu arada ben ''wgli alanı hiçkimse kıramıyor'' dediğimde siz yanlış anlmışsınız ben sadece oyuncuların belirli yerleri kırmasını istemiyordum ama işime yaradı sizin verdiğiniz komut hammadde gibi yerlerde wg atmak da zorlanıyordum.En son olarak sizden bir şey rica edeceğim bana essentialsın permission ayarı yapılmış dosyasını verebilirseniz çok sevinirim :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu arada ben ''wgli alanı hiçkimse kıramıyor'' dediğimde siz yanlış anlmışsınız ben sadece oyuncuların belirli yerleri kırmasını istemiyordum
Oyuncuların Bir yeri Kırmamasını istiyorsan yine aynı komutu kullanıyorsun şöyle:
/rg flag alan build deny ama zaten wg leyince otomatik olarak build false oluyor.
En son olarak sizden bir şey rica edeceğim bana essentialsın permission ayarı yapılmış dosyasını verebilirseniz çok sevinirim :)
Tabi ben direk kendi kullandığım groups.yml yi atayım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.