Soru-cevap I Bukkit Plugin I Yardım I Türkçeleştirme

vokka901

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar;
Bu başlık altında soracağınız her sorunun cevabını alacaksınız. Server için çalışmaya devam ettiğimden sorularınızı cevaplamam 1 günü aşabilir. İstediğiniz Plugin'leri komutlarına kadar türkçeleştirebilirim. Herhangi bir plugin eskimiş çalışamaz durumda ise onu alıp çalışır hale getirebilirim(extra birşeyler ekleyemem işlerimin yoğunluğundan dolayı). Kısacası sorun cevaplıyayım :)

vokka901

Marangoz
En iyi cevaplar
0
minigames
ve
quests
plugini anlatim varmi video veya resim
varsa lütfen koy
MiniGames'in çeşitleri var ve her günde yeni birtane çıkıyor bunları resim veya videoya sığdırmak mümkün değil.
Quest görev plugini ; biraz ayrıntı yazarsan yardımcı olabilirim mesela baya detaylı bir quest pluginimi mi istiyorsun yoksa görev alınsın yapınca ödül versin tek düze bir plugin mi ?

vokka901

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ben De Bu Oyunu Serverime Koymak İstiyorum Ama Ne Yükleyeceğimi Bilmiyorum. Yardım Eder Misn ?
Kullanacağın Pluginler;
1.
ve ya
ve ya
fakat sen crackshot'u kullan ammo sıkıntısı felan olucaktır diğerlerinde. Fakat Crackshot'u editlemen gerek.
2.Bir hungergames plugini :)
Bu 2 eklentiyle kurabilirsin böyle bir server. Fakat daha önce bir server çeşidi yapıldıysa onun aynısını yapmaktan kaçın derim :)
Edit: istersen bunlara ek headshot leg shot gibi ek realisim pluginleride verebilirim daha iyi bir hale gelir server.

Kaptan88

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba bir istegim olacaktı linkle atacagım modbana nasıl çalıştıracagımı yazarmısınız yada türkçe bir tanıtım yaparsanız çok sevinirim bu modlabir çok
silah
yeni bloklar
yeni craftlar oluşturulur
mod ingilizce o yüzden yardım istiyorum

güzel bir mod buldum çogu kişi çalıştırmış sizlerde deneyip çalıştırırsanız nasıl yaptıgınızı burada anlatın lütfen ben denedim biyerde hata yapıyorum galiba büyük ihtimalle sürümle ilgili kolay gelsin
aradıgım böyle bir moddu
modları plugine çevirmişler bazıları nasıl yapıldıgını umarın birileri paylaşır..

vokka901

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Okuduğum kadarıyla mod kendi itemlerini yaratmanı sağlıyor. Forge Universe indirip modu kurarsanız sorun çıkmayacaktır :)
merhaba bir istegim olacaktı linkle atacagım modbana nasıl çalıştıracagımı yazarmısınız yada türkçe bir tanıtım yaparsanız çok sevinirim bu modlabir çok
silah
yeni bloklar
yeni craftlar oluşturulur
mod ingilizce o yüzden yardım istiyorum

güzel bir mod buldum çogu kişi çalıştırmış sizlerde deneyip çalıştırırsanız nasıl yaptıgınızı burada anlatın lütfen ben denedim biyerde hata yapıyorum galiba büyük ihtimalle sürümle ilgili kolay gelsin
aradıgım böyle bir moddu
modları plugine çevirmişler bazıları nasıl yapıldıgını umarın birileri paylaşır..

iLoc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya işte meslekleri verin bana düz jobs plugini lazım fakat hazırlanmış snede varsa memnun olurum.

Kaptan88

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Okuduğum kadarıyla mod kendi itemlerini yaratmanı sağlıyor. Forge Universe indirip modu kurarsanız sorun çıkmayacaktır :)

kurdum siyah ekran veriyor eger nasıl kuruldugun anladıysan anlatırmısın.
hangi sürümde hangi modloader ile çalıştırabilirsin.

ferhat.1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
netten indirdim :D yün ziplatiyor ama hangi plugin buna sebeb oluyor bilmiyoru ve kapatamiyorum

Kaptan88

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
pluginlerin hepsini silip teker teker tekrar yüklemen gerekecek eger bilmiyorsan
benim bildigim bir plugin bunu yapmaz :)

ferhat.1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:D haci simdi tek tek sil yükle uzun sürcek ya kimsede bilmiyo mu forumda sölemiyolarmı anlamadim kac tane konu actim... :D

bu pluginlerin hepsini sildim diyelim wg li yerlerin wg si kalkar mi