Minecraft Premium üyelik Avantajları.

GeneraL'IV

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben bildiklerimi yazayım.
Kendi skin'nini kullanma.
Premium odalara girebilme.
Ben bu kadar biliyorum başka Avantajları neler arkadaşlar ?

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Geçen yılın konusunu "hort"latmamı mazur görün. Hem sizin saydıklarınızı temize çekmek, hem benim bildiklerimden eklemek hem de 2 server adresi vermek istedim:

+ Bukkit veya Vanilla (standart olana deniliyordu değil mi Vanilla?) server kurarken Online-Mod'u false yapman gerekmiyor ve (sanırım) Hamachi kullanman da gerekmiyor.
- Kendin seçtiğin vehatta kendin yarattığın görünümleri Mojang hesabına yükleyip kullanabilirsin.
- Elbette sadece premium'ların girebildiği serverlere girebilirsin.
- Tekkit, technic işte onları kullanabiliyorsun.

Sevdiğim kanalların serverleri:
ItsJerryAndHarry Server: play.itsjerryandharry.com
ExplodingTNT Server: play.explodingtnt.com​

Uranos

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçen yılın konusunu "hort"latmamı mazur görün. Hem sizin saydıklarınızı temize çekmek, hem benim bildiklerimden eklemek hem de 2 server adresi vermek istedim:

+ Bukkit veya Vanilla (standart olana deniliyordu değil mi Vanilla?) server kurarken Online-Mod'u false yapman gerekmiyor ve (sanırım) Hamachi kullanman da gerekmiyor.
- Kendin seçtiğin vehatta kendin yarattığın görünümleri Mojang hesabına yükleyip kullanabilirsin.

ExplodingTNT Server: play.explodingtnt.com
Bende premium olsam oynardık...

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Ya çok bi avantajı yokmuş zaten ben çok fazla server bakmam bir kaç türk vps serverlarına girerim zaten.
Crack kullanmaya devam o zaman bu kadar az ise avantajları:D

uyusuak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 Mayıs 2012 konunusu hortlatıyorum ama, ben premium alıcam... Bence crack'den büyük bir ayrıcalığı var size söylemesi.

Oquzpaul

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız Crack Yapcaklarsa TeamExtreme Kullansınlar Ben Eskiden Crack Dım :) Yararlanamıyordum Faydalardan Dış Serverlerden Pre İstiyordu Vs.vs.. :)

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

ExplodingTNT Server: play.explodingtnt.com
Aynı Serverlerde Keşke İkisindede Troll Olsa :D