Minecraft Üyelik Satılır! Hemde Çok Ucuz Bir Fiyata!

mirac5561

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mobil Ödemeyle Almak İstiyorum Skypeni ekliyeceğim .. Zaten Hatımda 15 TL lik köntür var .. Belki Verebilirim yada alabilirim abimden hattı alırsam skypemi ekle : mirac554

TahaYUKSEL[YouCraft]

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaw Cok Sacma Alanlarada İnanamiyorm Gidip 55 Tl'lik Seyi Neden 15 TL 'ye Satiyorsunuz Zarara Giriyorsunz Bir Nedeni Varki Yapiyorsunuz İnternetteb Hesap Bulupmu Satiyorsınz ?

ωяσ∂ιηнιℓℓѕω

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaw Cok Sacma Alanlarada İnanamiyorm Gidip 55 Tl'lik Seyi Neden 15 TL 'ye Satiyorsunuz Zarara Giriyorsunz Bir Nedeni Varki Yapiyorsunuz İnternetteb Hesap Bulupmu Satiyorsınz ?
Sadece iki tane nedeni olabilir bunun :
1)Oyun Betada iken orjinal oyunun fiyatı çok azdı zamanla oyuncu sayısı artınca orjinal oyunun parasını da arttırdılar.Yani önceden stoklanmış olabilir .
2)Verilen Gift-Code sahte olabilir veya daha önceden kullanılmış olabilir . Yani kazıklıyor olabilir .

Uranos

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece iki tane nedeni olabilir bunun :
1)Oyun Betada iken orjinal oyunun fiyatı çok azdı zamanla oyuncu sayısı artınca orjinal oyunun parasını da arttırdılar.Yani önceden stoklanmış olabilir .
2)Verilen Gift-Code sahte olabilir veya daha önceden kullanılmış olabilir . Yani kazıklıyor olabilir .
Sana sormadı ki arkadaş niye atlıyorsun? satan kişiye sordu. :p

matrx5

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İnternetten Hesap Bulma Gibi Bir Durumumuz Yok.
Önceden Stoklanma Gibi Bir Durum Yoktur.
Kazıklanma Gift Code Sahteliği Gibi Bir Durum Yoktur.
Güvenli Değildir Demişsiniz.
Biz Alıcak Olan Kişilere Her Türlü Destekte Bulunuyoruz.
Ayrıca Zarara Giriyorsunuz Diyorsunuz.Orayı Bırakın Da Biz Düşünelim.
Önemli Olan Minecraft Orijinal Sahibi Olamayanlara Bir Şans Verebilmek.

mirac5561

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu akşam 20:00 da skype de ol sana 15TL Köntür gönderirim belki ama premium hesap adım benim istedim gibi olacak .

Exoistic

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ya şimdi kusura bakma kardeşim ama, alış veriş yaptığımız kişi (sen) ne kurumsal bir yapısın ne de çok tanınmış güvenilir bir kişisin. Ayrıca normalde alışı $16-$17 (tam olarak bilmiyorum) olan bir oyunu 15 TL'ye satman eminim herkese saçma geliyordur. Bence en azından satacağın kişilere (tabi bir iş yoksa :/) bir açıklama borçlusun.

Uranos

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya şimdi kusura bakma kardeşim ama, alış veriş yaptığımız kişi (sen) ne kurumsal bir yapısın ne de çok tanınmış güvenilir bir kişisin. Ayrıca normalde alışı $16-$17 (tam olarak bilmiyorum) olan bir oyunu 15 TL'ye satman eminim herkese saçma geliyordur. Bence en azından satacağın kişilere (tabi bir iş yoksa :/) bir açıklama borçlusun.
Doğru :)