Hem Biz Kar Edelim Diyorsunuzda Gercek Degeri 55 Tl Olan Seyi 15 Tl Ye Satarakmi Kar Ediyorsunz ?
Evet.Hem Ucuz Olduğu Gibi Hem De Minecraft Orijinal Premium İmkanı Sağlıyoruz.
Hem Biz Kar Edelim Diyorsunuzda Gercek Degeri 55 Tl Olan Seyi 15 Tl Ye Satarakmi Kar Ediyorsunz ?
Sadece iki tane nedeni olabilir bunun :Yaw Cok Sacma Alanlarada İnanamiyorm Gidip 55 Tl'lik Seyi Neden 15 TL 'ye Satiyorsunuz Zarara Giriyorsunz Bir Nedeni Varki Yapiyorsunuz İnternetteb Hesap Bulupmu Satiyorsınz ?
Sana sormadı ki arkadaş niye atlıyorsun? satan kişiye sordu.Sadece iki tane nedeni olabilir bunun :
1)Oyun Betada iken orjinal oyunun fiyatı çok azdı zamanla oyuncu sayısı artınca orjinal oyunun parasını da arttırdılar.Yani önceden stoklanmış olabilir .
2)Verilen Gift-Code sahte olabilir veya daha önceden kullanılmış olabilir . Yani kazıklıyor olabilir .
Benim dediklerimi mi söyleyecek Umut ayrıca niye sürekli kötülüyosun beni ? :mad:Sana sormadı ki arkadaş niye atlıyorsun? satan kişiye sordu.![]()
Çünkü sıkılıyorum :cry:Benim dediklerimi mi söyleyecek Umut ayrıca niye sürekli kötülüyosun beni ? :mad:
Sıkılınca bana mı sataşman lazım ?Çünkü sıkılıyorum :cry:
KontürBu akşam 20:00 da skype de ol sana 15TL Köntür gönderirim belki ama premium hesap adım benim istedim gibi olacak .
DoğruYa şimdi kusura bakma kardeşim ama, alış veriş yaptığımız kişi (sen) ne kurumsal bir yapısın ne de çok tanınmış güvenilir bir kişisin. Ayrıca normalde alışı $16-$17 (tam olarak bilmiyorum) olan bir oyunu 15 TL'ye satman eminim herkese saçma geliyordur. Bence en azından satacağın kişilere (tabi bir iş yoksa :/) bir açıklama borçlusun.