Minecraft Enchantment Table Büyüleri

MyBeat

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bir serverda oyunda oynuyordum alttan yazışmaları okudum adam diyor koruma IV daha iyi o Diyor hasar Koruması IV daha iyi

1.5'te hasar koruması değişmiş diyorlar en iyi pro 4 set değilmi yani full koruma IV değilmi :S

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hasar koruması İV sizi oklardan menzilli atışlardan korur. Koruma İV kılıç hasarlarından korur :D

MyBeat

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
rasyandu06 Teşekkür Ederim kuzu çevirme diye isimmi olur pampa :D sende sağol :)

TimeCraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
koruma IV en iyisidir 2 tane koruma 3 elmas itemi örste birlestirirsen koruma IV cikar ortaya

Altayar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yoo en iyisi alev dia ararken hep lava düşüoz daha iyi benim plugin Alev Koruması XXX yapıyor

Altayar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
YENİ FİKRİM : Nova Donuk Koruma: Alınan hasarı %99 azaltır ve o zırhı her seviye için özellik verir : I: Kılıcın varsa 1 dk içinde 10-20 seviyelik enchant basar.Donuk Saldırı basma ihtimal %30 dur.II:vuran kişiye zehir III etkisi verir.III:Adamın kılıcı yumruk ne kadar vurursa o kadar vurur.Bu etkiy le kritik normallle aynı vurdurur. IV:Size bütün zırhınız da IV basılı olursa şimşek kılıcı verir.

Donuk Saldırı:Çok nadir çıkar fakat çok vurur.her seviye artar. I:40 kalp II: 400 kalp III: 4000 kalp IV: 100000 kalp vurur.

Şimşek Kılıcı... Tabi bir efsane kılıç... :D.
Şimşek Kılıcı:Her vuruşta yıldırım çakar ve korkunç ses gelir.Tabi bu sırada Herobrine gelir ve durmadan o kişiye dalar. O kişi öldüğünde Herobrine gider.

Yapılışı : 1 Donuk Sopa 2 Donuk Yıldırım

Altayar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
fakat onu 30 dk dır yazdım çok yavaş yazdım siz 5 sn de hemen yazıonuz 29 dk 55 sn fark var