Yıl 1953 soğuk savaş 2.ci dünya savaşı sıralarında ALBAY STEVE ingiliz çöl muharebesinde görevliydi.
Bütün askerler ona hayrandı bunun sebebi ise Hitlerin KOMUTANI olan Rokend'i öldürmesiydi.
Onu gören komutanları sanki bir üsü gibi asker selamı veriyordu.......
ALBAY STEVE bu duruma alışkındı yakında İngiltere'ye dönecek ve AİLESİ ile görüşecekti 1 hafta boyunca o günü düşündü.
Ama işler yolunda gitmedi O GECE ANİDEN İNGİLTERE CUMHUR BAŞKANI SUİKASTE KURBAN gitti.Ülkede kriz masası toplandı ertesi gün İNGİLİZ MECLİSİNDE HARARETLİ dakikalar yaşandı.
ALBAY STEVE ise bu durumu radyodan dinliyor haberlere bakıyordu birden kendi kendine:
-HA s.....ir AİLEM ile görüşemiyeceğim hay ben böyle işin .....
ASIL KÖTÜ HABER DAHA GELMEMİŞTİ.Bir asker:
- Komutanım 5.inci müfreze kayboldu batı cephesi Almanlar tarafından yok edildi.Merkeze doğru HİTLER ordusu harekete geçti.
ALBAY STEVE:
- BİR bu eksikti hemen bunu generale bildirmem lazım.
ASKER suratı asık bir şekilde:
-Siz hariç hiçbir üst rütbeli insan kalmadı bizi ölüme terk ettiler.
ALBAY STEVE NE YAPACAKTI BİRDEN DERİN DÜŞLERE DALDI.
EVET arkadaşlar ilk hikaye çalışmam bu hikaye bir yere bağlanacak Minecraft ile ilgili ama nasıl yere.
BİDE KONUYU NERDE AÇAÇAĞIMI BİLEMEDİM Bİ YARDIM ETSENİZ.Bütün askerler ona hayrandı bunun sebebi ise Hitlerin KOMUTANI olan Rokend'i öldürmesiydi.
Onu gören komutanları sanki bir üsü gibi asker selamı veriyordu.......
ALBAY STEVE bu duruma alışkındı yakında İngiltere'ye dönecek ve AİLESİ ile görüşecekti 1 hafta boyunca o günü düşündü.
Ama işler yolunda gitmedi O GECE ANİDEN İNGİLTERE CUMHUR BAŞKANI SUİKASTE KURBAN gitti.Ülkede kriz masası toplandı ertesi gün İNGİLİZ MECLİSİNDE HARARETLİ dakikalar yaşandı.
ALBAY STEVE ise bu durumu radyodan dinliyor haberlere bakıyordu birden kendi kendine:
-HA s.....ir AİLEM ile görüşemiyeceğim hay ben böyle işin .....
ASIL KÖTÜ HABER DAHA GELMEMİŞTİ.Bir asker:
- Komutanım 5.inci müfreze kayboldu batı cephesi Almanlar tarafından yok edildi.Merkeze doğru HİTLER ordusu harekete geçti.
ALBAY STEVE:
- BİR bu eksikti hemen bunu generale bildirmem lazım.
ASKER suratı asık bir şekilde:
-Siz hariç hiçbir üst rütbeli insan kalmadı bizi ölüme terk ettiler.
ALBAY STEVE NE YAPACAKTI BİRDEN DERİN DÜŞLERE DALDI.
EVET arkadaşlar ilk hikaye çalışmam bu hikaye bir yere bağlanacak Minecraft ile ilgili ama nasıl yere.