Crafted Enchants | Crafting Table'de Büyü |

cmrcmr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhaba. Bu plugin oyuncuların Diamond setlerine Protection 2,3,4 büyülerini craftlamasını sağlar. Permission, komut olmadan hemde. Şu anlık sadece Protection 2,3,4 ve Diamond set içindir. Zamanım oldukça plugini diğer setler ve diğer büyüler için editleyeceğim. Neden onları eklemedin diye soranlar için sadece diamond set için 124 satırlık kod gerek. Nasıl elde edildiği:

NOT: 1.5.2 içindir

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

vokka901

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Biraz plug-in'ini inceledim, üzgünüm incelemek zorundaydım. Ama baska yerlere yaymayacağıma söz veririrm :) Kodlama sana ait bi tek şu dikkatimi çekti neden public void açarken ya da kapatırken şunu kullandın '' RPGBows etkin/devre disi '' Pluginin adı Crafted Enchants değil mi ?

cmrcmr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz plug-in'ini inceledim, üzgünüm incelemek zorundaydım. Ama baska yerlere yaymayacağıma söz veririrm :) Kodlama sana ait bi tek şu dikkatimi çekti neden public void açarken ya da kapatırken şunu kullandın '' RPGBows etkin/devre disi '' Pluginin adı Crafted Enchants değil mi ?

Plugini başka bir şey yapmayı planlıyodum sonradan bunu planladım orayı da düzeltmeyi unuttum :D bundan kaynaklı :D

Başka yerde yayınlamayacağıma söz veririm demişsin eğer bu kodları inceleyebildiysen böyle bir plugin kodlaman zor olmaz, uğraştırır sadece

vokka901

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Plugini başka bir şey yapmayı planlıyodum sonradan bunu planladım orayı da düzeltmeyi unuttum :D bundan kaynaklı :D

Başka yerde yayınlamayacağıma söz veririm demişsin eğer bu kodları inceleyebildiysen böyle bir plugin kodlaman zor olmaz, uğraştırır sadece
İyi de ben böyle bir plugin kodlamıyorum ki bunlar çok basit pluginler. DC Universe kodluyorum ben özel karakterler şu an sadece joker bitti ki en sade özellikleri olan karakterlerden biri 2121 satır sürdü. Sakın yanlış anlama her pluginin emeği aynıdır benim için çünki 0'dan plugin yapmak gerçekten zor en basiti bile zor.