[yardım] Exp Farm

RockLee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Exp Farm Nasıl Yapılır Spawner Olmadan ?
Şundan Bahsediyorum Karanlık Bir Alanda Moblar Spawn Oluyor. Moblar Doğdukça Biz Keseceğiz. Ama Onlar Kapalı Bir Alanda Olduklarından Bize Zarar Veremeyecekler. Bu Nasıl Yapılır Arkadaşlar
Detaylı Bir Biçimde Anlatabilirmisiniz Mesela ... Blok Yukarda ... Blok Genişliğinde ...'ıncı/uncu Katta.Şimdiden Teşekkürler...

RockLee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk Youtube'ye Baktim Ama Biri Var Blaze Farm Yapmis Ben Normal Farm İstiyorum İskelet Zombi Creeper Karisik Onuda Buldumda Tam Detayli Anlatilmamis

esrefs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mod lazım computer craft falan spawner yapma modu lazım FAKE_DEAD modlarla survival serisinde yapmıştı.

Maelestorm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
abi 26 mıydı 28 miydi tam hatırlayamıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, o yükseklikte 4x4 lük bir kare yapıyosun ucuna ev benzeri kapalı bir alan yapıyorsun bunu ben ucuna karenin kenarına 3 blok ekleyerek bir oda yaparak sağlıyorum sonra en aşağıda karenin bir yüzeyine içeriyi görebilmek için 2 delik açıyosun (düzlemesine) o odada spawn olan moblar aşağı düşüp öldüklerinde itemler ve exp düşüyo... Anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım ama ne kadar anlatabildim bilmiyorum yazdıklarımdan anlamassan bir video izle...

RockLee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
abi 26 mıydı 28 miydi tam hatırlayamıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, o yükseklikte 4x4 lük bir kare yapıyosun ucuna ev benzeri kapalı bir alan yapıyorsun bunu ben ucuna karenin kenarına 3 blok ekleyerek bir oda yaparak sağlıyorum sonra en aşağıda karenin bir yüzeyine içeriyi görebilmek için 2 delik açıyosun (düzlemesine) o odada spawn olan moblar aşağı düşüp öldüklerinde itemler ve exp düşüyo... Anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım ama ne kadar anlatabildim bilmiyorum yazdıklarımdan anlamassan bir video izle...

EN ucuz exp farm bu
2'nizede cok tesekkür ediyorum :happy: