Tekkit Lite Bilenler Yardıım

okagan55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
descriptive book adlı bir kitap aldım sağ click diyince beni tıpkı mushroom island gibi bir yere götürdü, şimdi ise geri dönemiyorum

ColdCry*

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Keşke okumadan yapmasaydın "Descriptive Book" seni başka bir çağa ışınlar. Eğerki "Descriptive Book" kullanmadan önce yanina "Linking Book " almaz isen normal yollardan eski çağına dönmenin başka bir yolu yoktur.

ColdCry*

Marangoz
En iyi cevaplar
0
şu an aldıysan hiçbir anlamı yok. Işınlanmadan önce elde etmen gerekirdi.
Teknik olarak şu an geri dönmenin hiç yolu yok ancak hile modunu açarak /tpx ile kendini eski çağına döndürebilirsin.
Birde benim bildiğim " Star Fissure" 'ler var.

Bu resimde olduğu gibi bir void yani " boşluk " şeklinde oluyorlar eğer ki içlerine atlarsan normal çağına dönebiliyorsun.

okagan55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şu an aldıysan hiçbir anlamı yok. Işınlanmadan önce elde etmen gerekirdi.
Teknik olarak şu an geri dönmenin hiç yolu yok ancak hile modunu açarak /tpx ile kendini eski çağına döndürebilirsin.
Birde benim bildiğim " Star Fissure" 'ler var.

Bu resimde olduğu gibi bir void yani " boşluk " şeklinde oluyorlar eğer ki içlerine atlarsan normal çağına dönebiliyorsun.

/tpx e ne yazmam gerekiyor

XCrafterX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar neden bahsettiğinizi anlamadım ama bunun çağın falan nasıl olduğunu anlatırsanız sevinirim

ArmyHeLL07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
./tpx 0 yazarsan eski çağına dönersin başladıgın spawnda 1 2 3 gibi şeyler yazabilmen içinde o yaptıgın descriptive book lardan yapıp kullanıp oraya gitmen lazım ama her zaman yanında mutlaka linking book bulundur overworld'de (normal başlangıc dünyası) mystcraft ile ilgili fazla bir şey bilmiyorsan kendi sitesine bak :)

kayra09

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kitapların masası var o masaya koycaksın bide o nasıl yapcağını ayarlıya biliyosun kitaplıkla sanırım.

ArmyHeLL07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
eğer yeterince emeraldınız varsa mystcraft villagerini bulup bikaç sayfa alabilirsiniz ona göre ayarlıyabilirsiniz gideceginiz konumu (tekkit den bahsetmiyorum yeni mystcraft dan bahsediyorum 1.5.2 de daha farklı şeyler geldi) gittiginiz konumda bazen mystcraft kütüphanesi bulunur orda bikaç sayfa vardır ve gizli chestler dedigim gibi mystcraftın sitesine bakın :)