Darth Vader's Son
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar artık canım tek başıma sıkıldı ve ben bir sunucu açtım ve arkadaşları bekliyorum. Tek gereken GameCenter'dan ==mhm60== nickimi ekleyin ve belirlediğimiz saatte uygulamadan size istek yollayacagım. Kendi survival map'ım yada Hunger Games tarzı haritalarımda mevcut. Haberleşerek mapı ve zamanı belirleriz. Bu uygulama 25PP (Bilenler anladı
) de var ve çalışıyor. Kendi survival mapımda epey kaynağım var sıkıntı çekmeyiz.
Toplam 4 kişi lazım ve katılmak isteyenler GameCenter nickini yazsın ve bana ulaşşın. Bugün ve Yarın tamamen boşum tatil nedeniyle. Uygulamanın sesli konuşma özelliği ile canlı olarak sohbet yapabiliriz. Böylece ne yaptığımızdan haberdar oluruz; sıkıntı çekmeyiz
Benden sonra gelen ilk kişi moderatör olacaktır. Çeşitli kaynak ayrıcalıkları ve yine kendi aramızda map yaparız
KESİNLİKLE KÖTÜ BİR NİYETİM YOK SADECE EĞLENMEK VE TAKILMAK İSTİYORUM. HİÇ BİR PARA TALEP ETMİYORUM. AMACIM SADECE EĞLENMEK VE SİZİNLE TANIŞMAK.
NOT: OYUNDA KAYNAK HIRSIZLIĞI YAPANLAR ÖLDÜRÜLÜP BANLANACAKTIR.
Şu an iPad imi sürümünden dolayı JB yapamadığımdan Creative olan bir mapı Survival'a çevirebilen biri lazım. Şimdiden teşekkürler.
Modern Combat 4 vs. Oyunları da oynayabiliriz. Şimdilik öncelik Minecraft PE.
KATILANLAR:
1- mhm60 ( ADMIN )
Toplam 4 kişi lazım ve katılmak isteyenler GameCenter nickini yazsın ve bana ulaşşın. Bugün ve Yarın tamamen boşum tatil nedeniyle. Uygulamanın sesli konuşma özelliği ile canlı olarak sohbet yapabiliriz. Böylece ne yaptığımızdan haberdar oluruz; sıkıntı çekmeyiz
NOT: OYUNDA KAYNAK HIRSIZLIĞI YAPANLAR ÖLDÜRÜLÜP BANLANACAKTIR.
Şu an iPad imi sürümünden dolayı JB yapamadığımdan Creative olan bir mapı Survival'a çevirebilen biri lazım. Şimdiden teşekkürler.
Modern Combat 4 vs. Oyunları da oynayabiliriz. Şimdilik öncelik Minecraft PE.
KATILANLAR:
1- mhm60 ( ADMIN )